merhaba
- aşk hırsızı
- *Yılan*
merhaba
arkadaşlaşlar ben ahmetin(şaki) ev arkadaşı mustafa.Dün geceleri çok horladıgımı ve rüyamda konuştugumu yazmış.bende tüm bunları tekzip için siteye üye oldum.işallah hep beraber oluruz.
hoş geldin aramıza aşk hırsızı...
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
aramıza hoş geldin arkadaşım ama nikin içimi yaktı haberin olsun çok kötü birşey aşkı çalmak bu niki niçin seçtiğini bilemem ama çok şaşırtıcı geldi bana ben kişiyi insan olduğu için severim. nikin ne olursa olsun ben senide çok severim çünkü bir cansın.aramıza tekrardan hoş geldin.ruh halini incitdiysem af ola.
Cevap yazarken düşün ve öyle yaz. Konuşmadan önce anla ve öyle konuş.
- aşk hırsızı
- *Yılan*
işte şimdi kalbimin bir parçasını aldınız
idarecilik sizlerin ruhunda var olduğunu çok iyi biliyorum.çünkü öğretmenlik idareden yola çıkar ve uyumuda arkasından getirir.sizleri anlamak daha kolay olur benim için çünkü yaptığınız mesleğin gereklerini çok iyi biliyorum.ayrım olmasın ama öğretmenlere olan sevgim bam başka duygular içinde sizlere dünyanın en güzel kelimelerini söylesem az olur.kelimeler kifayetsiz kalır.iyiki varsınız ve iyiki aynı ortamdasınız ve aynı ortamı paylaşıyoruz.

Cevap yazarken düşün ve öyle yaz. Konuşmadan önce anla ve öyle konuş.
- aşk hırsızı
- *Yılan*
merhaba
selam arkadaslar.kendimi cok sanslı bi insan olarak görüyorum.çünkü ahmet hocayla aynı odayı paylaşmak gurur verici bi duygu...bu arada nickime gelince aklıma ilk gelen ask hırsızı oldu.bende onu yazdım.insan herzaman aklına ilk geleni yapmalımıdır.acaba...
((((YARADILANI SEV,YARADANDAN ÖTÜRÜ)))
hoş geldiniz.
sevgili dostlar.
bu arada horlamayla ilgili yardımcı olabilirim.önceki reçetimi açıklayayım. biraz ilkel ama,yararı olur: ) o her horladığında eline bir kamış al,tam horlarken kafasına patlat en azında 40 dakika idare ediyor.
yok gece kavga yaparız dersen,can damarını elinle tut.
yok kalkar benimi boğmaya çalışıyorsun derse,bu sefer şiştt diyerek salla onu.ama 5 dakika sonra yine bildiğini okuyacaktır.
latife bir yana,eczanaelerde horlamayla ilgili yeni ve sağlam bir ilaç var.al onu hediye et ona: )
sevgili dostlar.
bu arada horlamayla ilgili yardımcı olabilirim.önceki reçetimi açıklayayım. biraz ilkel ama,yararı olur: ) o her horladığında eline bir kamış al,tam horlarken kafasına patlat en azında 40 dakika idare ediyor.
yok gece kavga yaparız dersen,can damarını elinle tut.
yok kalkar benimi boğmaya çalışıyorsun derse,bu sefer şiştt diyerek salla onu.ama 5 dakika sonra yine bildiğini okuyacaktır.
latife bir yana,eczanaelerde horlamayla ilgili yeni ve sağlam bir ilaç var.al onu hediye et ona: )
- akrepakrep
- *SiyahAkrep*
- OceansKing
- *GriAkrep*
-