Merhaba Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır aklıma birşey takıldıkça bu siteden yararlanıyordum cevap bulmak için gerçekten çok dolu dolu.
Müsaadenizle ben de yorum istiyorum doğum haritamla alakalı.
Aslında pek inanmıyordum eskiden ama daha sonra bir kaç kaybettiğim yakınımın tarihlerini girdim de transitlerle inceleyince hep 8. , 12. Ve 4. Evimle bağlantılı oldugunu gordum ama tabii uzman olmadığım icin tam çözemiyorum. Neyse 8. Evimde 3tane gezegen var ay venus ve mars ama resim nasıl ekleyecegimi bulamadım açıkçası
Müsaadenizle ben de yorum istiyorum doğum haritamla alakalı.
Aslında pek inanmıyordum eskiden ama daha sonra bir kaç kaybettiğim yakınımın tarihlerini girdim de transitlerle inceleyince hep 8. , 12. Ve 4. Evimle bağlantılı oldugunu gordum ama tabii uzman olmadığım icin tam çözemiyorum. Neyse 8. Evimde 3tane gezegen var ay venus ve mars ama resim nasıl ekleyecegimi bulamadım açıkçası
Re: Merhaba Arkadaşlar
Hoşgeldiniz Ani85.Astrolojiden iyi düzeyde anlayan arkadaşlar size yardımcı olacaktır.
Lotus#MAVİ LOTUS
https://akreportal.com.tr
Akrep-Burcu.Com
https://akreportal.com.tr
Akrep-Burcu.Com
Merhaba, hoşgeldiniz. Yüklemek istediğiniz resimleri aşağıda gösterildiği gibi yükleyebilirsiniz. Yazı girilen bölümde sol atta "Add image to post" linkine tıklamanız yeterli. Yükleyeceğiniz resimleri "Görüntüleri Seç" linkine tıklayarak yükleyebilirsiniz. Resim linki otomatik eklenecektir.

-Ya Hep Ya Hiç-
"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"
"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"
Çok ilginç bir harita. Çok ayrıntılı inceleyin. Bu tarz haritalar genelde boş çıkmaz.
Mars 8. Evde: astrolojide-evler/mars-8-evde-neleri-et ... 18296.html
Ay 8. Evde: astrolojide-evler/ay-8-evde-etkileri-ve ... 18239.html
Venüs 8. Evde: astrolojide-evler/venus-8-evde-etkileri ... 18169.html
Bir de mutlaka doğum haritasında ruhsal yeteneklerin çıkarıldığı https://www.parapsikoloji.net/dogum-har ... konumlari/ sayfasını incelemenizi öneririm.
Mars 8. Evde: astrolojide-evler/mars-8-evde-neleri-et ... 18296.html
Ay 8. Evde: astrolojide-evler/ay-8-evde-etkileri-ve ... 18239.html
Venüs 8. Evde: astrolojide-evler/venus-8-evde-etkileri ... 18169.html
Bir de mutlaka doğum haritasında ruhsal yeteneklerin çıkarıldığı https://www.parapsikoloji.net/dogum-har ... konumlari/ sayfasını incelemenizi öneririm.
-Ya Hep Ya Hiç-
Teşekkürler ama ben çok az anlıyorum. Bilen arkadaşlar varsa yorumlarsa şükran duyarım.
Verdiğiniz linki okudum az çok anladım da ama bu yetenekler bana ne kazandırır ki çözemiyorum kendimi çok yararsız hissediyorum. Tekrar teşekkürler.
Verdiğiniz linki okudum az çok anladım da ama bu yetenekler bana ne kazandırır ki çözemiyorum kendimi çok yararsız hissediyorum. Tekrar teşekkürler.
Yorum olarak istediğiniz tam olarak nedir? Gönderdiğim linklere bakmışsanız 8. evinizde bulunan gezegenlerin sizi nasıl etkilediğini görmüş olmalısınız.
Kendinizi tanımanız neyin, neden ve nasıl olduğunu anlamanızı sağlar. Yetenekleri kullanmanıza gerek yok. İç dünyanızdaki sorunların nedenlerini bilirseniz çözüm geliştirmeniz sizin için daha kolay olur.
Kendinizi tanımanız neyin, neden ve nasıl olduğunu anlamanızı sağlar. Yetenekleri kullanmanıza gerek yok. İç dünyanızdaki sorunların nedenlerini bilirseniz çözüm geliştirmeniz sizin için daha kolay olur.
-Ya Hep Ya Hiç-
Haklısınız.
Siz ilginç ve bu tarz haritalar boş çıkmaz diyince ondan yazdım meselâ ilginç olan ne onu bilirsem o konuda araştırıcam mesela 8. Evdeki gezegenler ay hariç başakta ay terazide sadece bunların da etkisi vardır degil mi?
Siz ilginç ve bu tarz haritalar boş çıkmaz diyince ondan yazdım meselâ ilginç olan ne onu bilirsem o konuda araştırıcam mesela 8. Evdeki gezegenler ay hariç başakta ay terazide sadece bunların da etkisi vardır degil mi?
Doğum haritasında "açı tipleri" ni araştırmalısınız.
Doğum haritasında ,
Öncü, Sabit ve Değişken Kareler
YOD (Tanrının Parmağı Olarak anılır)
Büyük Kare
Mistik Dörtgen
Üçgenler
gibi konulara bakmalısınız. Sizin doğrum haritanızdaki şekli ilk defa gördüğüm için söyleyeceklerimle sizi yanıltmak istemem. Bu konuda uzman olanların bakması daha uygun olur. Uzmanlarda ücret talep edebilir. Bu yüzden araştırarak kendiniz öğrenmeye çalışın.
Doğum haritasında ,
Öncü, Sabit ve Değişken Kareler
YOD (Tanrının Parmağı Olarak anılır)
Büyük Kare
Mistik Dörtgen
Üçgenler
gibi konulara bakmalısınız. Sizin doğrum haritanızdaki şekli ilk defa gördüğüm için söyleyeceklerimle sizi yanıltmak istemem. Bu konuda uzman olanların bakması daha uygun olur. Uzmanlarda ücret talep edebilir. Bu yüzden araştırarak kendiniz öğrenmeye çalışın.
-Ya Hep Ya Hiç-
Anladım. Çok teşekkür ederim.
-