Akrep - Kova Uyumu
akrep kova uyumu, akrep kova anlaşır mı, akrep kova anlaşabilir mi, akrep kova mutlu olabilir mi, akrep kova uyumu nasıl
Kova, Akrebi yıkıcı ve fanatik bulur. Kare açıya sahip ikili hiç geçinemez. Kare açıları yoksa, radikal ve asi yapılarıyla benzeştikleri için birbirlerinden hoşlanmaları mümkün olabilir. Kovanın düşünüp geliştirdiği akılcı alternatif çözümler, Akrebin devrimciliği ile hayata geçebileceğinden sıradışı bir ortaklıkları olabilir. Ancak evlilikte Akrep Kovayı aşırı bağımsız, Kova Akrebi aşırı kıskanç görecektir.
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
kova kadini olan kankim," eger yillara varan bir arkadasligimiz olmasaydi yeni tanismis olsaydik inan sana tahammül edemezdim"der durur belki durum benim icinde gecerli ,ama zekalarina,laylaylom hallerine(zaman zaman beni cildirtsada)bayiliyorum..bana cok sey ögretti,saplantilarimdan kurtulmama,kendimi acmaya yardimci oldu.zaman zaman kapissakta kopamadik, sek sek oynaya oynaya giden biri ve yakim arkadasi kaskati aradaki farka bakin ve cokta iyiyiz allah bozmasin....jalecigim seni seviyorum...asklari nasildir bilemem
Re: Akrep - Kova
Akrep ve kova kimilerine uyumlu kimilerine uyumsuz gelebilir; bence olabilecek en uyumsuz çift.
Mümkünse aynı ortamda bile bulunmasınlar..
Mümkünse aynı ortamda bile bulunmasınlar..
I'd like to run away from you.
But if you didn't come and find me..
I would die..
But if you didn't come and find me..
I would die..
katılıyorum mümkün olmayan bir ilişki. Belki başta cazip gelen bazı yönler olabilir ancak daha sonra kovanın kendini beğenmişliği, gevezeliği ve bencilliği çok fazla sinir harbine neden olur
- MAVİ LOTUS
- *GriAkrep*
Kovalar hem bencildir..hem de değildir..çünkü bu burç insan sevgisi taşır..ve insanı seven biri ne kadar bencil olsada korur ve düşünür diğerlerini..
"BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
-