aynen oyle..bana zarar verıldıgınde fıılen bırssey yapmam, suclu hıssetmesını saglar Allah'a havale ederım.ama soz konsuu sey sevıp benımsedıgım, ınandıgım kişi, deger ve olgulara olursa yanı bırı veya bırsey onlara zarar verırse tek kelıme ıle ASLAN / KAPLAN ve türevleri kesılırım. kendım ıcın cıkarmadıgım pencelerımı onların cıkarırım, kendımı feda ederım.huysuzname yazdı: biz fazla sert değiliz , ama şunu unutmamak lazım i ( Biz durduk yere zayıfları ezenlere ve Yakınlarımızı incitecek kişilere sertiz, kötüyüz)...Kimse benim sevdiğim ve değer verdiğim bir olguya zarar veremez...Verirse aman allahım
Bence akrep anne ile aslan baba bir araya gelmemesi gereken bir cift,çocuklarınızın burcu ne,bu arada insaların birbirine sevgiyle yaklaşması ve uzlaşma bence imkansız,insalık tarihinde savaşlarla doludur,kimse bu insanlar hiç mi konuşmamıs dememiş mi denemişler ama başarılı olamamışlardır,insanın tabiaatında bu vardır.SERÇE yazdı:cahraz açıklayıcı olabilmek adına yardım etmek isterim. Ben akrep burcu bir anneyim ve eşim aslan burcu,
yazından; babaya ve hatta anneye karşı ufakta olsa bir tepki sezdim. Eğer çok özel değilse biraz daha açarmısın.
Şunu söyleyebilirim; Anne baba her zaman çocuğu için en iyisini ister. Bu klişe bir laf değil, bir gerçektir. Ha ne kadar iyilik sağlayabilir veya ne kadarını yapabilir bu tartışılabilir. İşte bu nokta da sevgiyle yaklaştığımız, birbirimizi anlamaya çalıştığımız sürece sorunlar çözülebilir.