Akrep Burcu ve Başak Burcu Aşk Uyumu Nasıldır?

Akrep Başak Aşk Uyumu, akrep erkeği başak kadını uyumu, aşk uyumu, Akrep ve Başak Burcunun aşk hayatı nasıl olur?

Akrep Burcunun Uyum Tablosu, Akrep burcu uyum tablosu, akrep burcu en uyumlu burç, Akrep burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır? akrep burcu uyumu, akrep burcu aşk uyumu, akrep burcu cinsellik uyumu, akrep burcu evlilik uyumu, akrep burcu hangi burçla anlaşır
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Akrep Burcu ve Başak Burcu Aşk Uyumu Nasıldır?

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 10 Nis, 20:21

Akrep Burcu Başak Burcu Aşk Uyumu
Resim

Akrep erkeği başak kadını uyumu veya akrep kadını başak erkeği uyumu

Ayrıntıların detaylarda olacağı bir ilişkiye hazır olun.

Başak burcu akıllı, sevecen, iyi niyetli, itimat edilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği vakit itimat edilir ve sadık bir aşık olacaktır. Cana yakın bir yapısı vardır. Kendini ifade eder iken direkt bir dil kullanır. Beğenmediği konuları dile getirmekten çekinmez, eleştirel bir dil kullanır. Başak burcunun eleştirel yönü Akrep burcu ile olan ilişkisini zora sokabilir. Bu onun kötü niyetinden değil samimi bulunduğundan kaynaklanmaktadır.

Akrep Burcu ise tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine doğuştan gelen aşırı bir güveni vardır. Bu güven Başak Burcunu cezbeder. Etkileyici bir dış manzarası vardır. Eğer gerçekten severse tutkulu bir aşık olur ve eşine sadık kalır. Başak Akrep burcunun cazibesinden fazlasıyla etkilenecektir.

Akrep Burcu hükmetmeyi sever. Ancak Başak eşitlikçi bir yapıya sahiptir ve bu durumu kolay kabullenemeyecektir. Anlaşmazlıklar yaşanması olasıdır. Seksüel yönden Akrep fazlasıyla arzulu ve tutkuludur. Ancak Başak Burcu için her zaman öncelik Romantizmdir. Eğer her iki burçta olumsuz kişilik özelliklerini dengeleyebilirse, uzun vadede uyumlu bir ilişkileri olabilir.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Uyumu” sayfasına dön