Astroloji'de Doğum Horoskopu Analiz Kılavuzu
ayakucu burcu, horoskop analizi ve yorumu nasıl yapılır, doğum haritası analizi ve yorumu nasıl yapılır, doğum haritasında sağlık, evlilik analizi ve yorumu, doğum haritasında ne zaman evlenileceği nasıl bulunur, doğum haritasında miras, para ve kariyer analiz ve yorumu
emeklicığım müsait olduğun zaman benim şu analize başlasak mı birde doğum saatimi kesinleştirdikten sonra oolsa aslında sen benim hakkında birkaç şey söylemiştin ve hepsi doğru hani saçla oynama olayı vardı ya ben artık oynamıyorum sanıyordum ama farkında olmadan hala oynuyorum
Çalışan kadın başarır,başaran kadın sevilir ve sevilen kadın güzelleşir
merhaba sevgili okyanusya,
bundan sonra dağınık gelişigüzel değil,
daha sistematik ve programlı olarak, kısmen ama fazlasını yapmaam zira zihnimin kendimede ihtiyacı
var değiniriz....
anlaştık canım:)
p.tesiden itibaren yeni düzenlemelr ile oldukca profesyonel olarak başlayacağız inşallah:)
saçlarınla oynuyorsun demek:))))
bak sevgili okyanusya astroloji
ne kadarda doğrusal değil mi:)
bundan sonra dağınık gelişigüzel değil,
daha sistematik ve programlı olarak, kısmen ama fazlasını yapmaam zira zihnimin kendimede ihtiyacı
var değiniriz....
anlaştık canım:)
p.tesiden itibaren yeni düzenlemelr ile oldukca profesyonel olarak başlayacağız inşallah:)
saçlarınla oynuyorsun demek:))))
bak sevgili okyanusya astroloji
ne kadarda doğrusal değil mi:)
tamam sen de haklısın yoğunsun ve zihninin dinlenmeye ihtiyacı var 
evet astroloji doğrusal zaten astrolojiye inanmasam üstüne bu kadar düşmezdim ,öğrenmeye çalışmazdım sadece günlük burcumu okumakla yetinirdim(günlük burçlarda genel olarak yazıldığı için zaten hiçbir zaman uymamıştı ama gazetelerde de bakmadan duramıyordum :shock: ama şimdi öyle değilim hatta kendime kitap lacaktım fakat bir türlü fırsat olmadı unutmazsam araştıracağım detaylı bir şekilde açıklma yapan bir kitap

evet astroloji doğrusal zaten astrolojiye inanmasam üstüne bu kadar düşmezdim ,öğrenmeye çalışmazdım sadece günlük burcumu okumakla yetinirdim(günlük burçlarda genel olarak yazıldığı için zaten hiçbir zaman uymamıştı ama gazetelerde de bakmadan duramıyordum :shock: ama şimdi öyle değilim hatta kendime kitap lacaktım fakat bir türlü fırsat olmadı unutmazsam araştıracağım detaylı bir şekilde açıklma yapan bir kitap

Çalışan kadın başarır,başaran kadın sevilir ve sevilen kadın güzelleşir
-
Re: Astroloji'de Doğum Horoskopu Analiz Kılavuzu
25/04/1998 İstanbul güneş boğa yükselen ikizler ay Koç doğum haritamı yorumlarsanız çok sevinirim 

-