12 Ev Konum Etkileri, Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Teşekkürler

astrolojide 12 ev, doğum haritası ve 12 ev, haritada 12 ev, horoskop 12 ev, doğrum haritasında 12 ev konumu hakkında

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

12 Ev Konum Etkileri, Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Teşekkürler

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 31 Ağu, 00:51

Resim

12 Ev Konumu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

12 ayrı konumda bulunan ve ev olarak adlandırılan etki alanları güneş burcu açılımı gibidir. Her etki alanı kişiyi farklı alanda etkiler. Ancak unutmamak gerekir ki bu etki alanları ile ortaya çıkan etkiler insanı dar bir kalıbın içine sokmaz. Gelişime ve gerilemeye açıktırlar.

İnsan nasıl yetişirse etkilerde buna göre şekillenebilir. Güçlü etkiler daha kalıcı, zayıf etkiler ise kolay geçilebilir olur. Doğum haritanızı inceleyipte istemediğiniz özelliklerin sizde yoğunlaştığını görmüşseniz kendinize kilit vurmayın. İstemediğiniz etki alanlarının direncini kırmak, matematik çalışmaktan hoşlanmayan bir öğrencinin ders çalışması gibidir. Bazı etkiler bir kaç bilinçli deneyimle bazıları aylar süren mücadele ile bazıları ise yıllar sonra istediğiniz seviyeye gelebilir. Önemli olan dirençlere göstereceğiniz kendi iç dinanizminizdir.

Alınan etkilerin insanı etkileme şekli iç ses veya dürtü şeklindedir. Yalan söyleme özelliği katan bir etki ile nasıl başa çıkabilirsiniz? Kabullenmek ve herşeyi oluruna bırakmak kolay olandır. O an aldığınız etki ile ilk sırada yalan söyleme vardır ancak zamanla bu özelliğinizi devre dışı bırakıp doğruları söylemeyi de öğrenebilirsiniz. Önemli olan kendinizi tanıyıp buna göre bilinçli hareket edebilmektir.

"Neden ben böyleyim?" bu cümleyi mutlaka herkes kurmuştur. İşte bu sözü söyleten bu 12 ev etkileridir. Eğer bu cümleyi kurmuşsanız farkına varmanın ilk adımını da atmışsınız demektir. "Neden böyleyim?" Bu sorgulama insanın istemediği özelliklerini değiştirme arzusu ile ortaya çıkan bir sorgudur. Astroloji, bu yönüyle insanın kendisini komplekslerden arındırıp hangi özelliğin kaynağının ne olduğunu bilip buna göre hareket etmesini veya çözüm bulmasını sunması bakımından önemlidir.

Doğum haritası çıkarıp 12 ev alanını incelemek aslında kendinizi keşfe çıkmaktır. Bir çok insan bu araştırma safhasında şaşırarak cevaplanmayı bekleyen çok sayıda soru işaretini cebinden çıkartıp tebessümle karışık hayretler içerisinde, soru işaretlerini çöpe atabilir.

Hayatı çekilir kılan belki de kendimizi keşfetme çabamızdır. İyi bir eğitim, biraz bilinç ve biraz da gayret.

Tam 21 gün süren bu çalışmayı yaparken bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, forum yöneticime ve sinir etmekten büyük keyif aldığım astrolojik etki olarak tıpa tıp ikizim olan, bu hayatta benden bir tane daha varmış deme ihtiyacı duyduğum Akrep Boğa'ma özel teşekkürler.

Hakkımda bilmediğim çok önemli özel bilgiler edindim. Bu bilgiler ruhuma özel bilgiler, hiçbir kaynak ve kitapta bulamayacağım nitelikte bilgiler oldular.

Özellikle sorularıma bıkmadan cevap veren, kalıcı ve değerli olmasını istiyorsan "oku, not al ve yaz" diye beni yönlendiren, Photoshop desteği ve kendi cümlelerini de kullanmama izin veren yöneticimize özel teşekkürler.



Ev konumlarının hangi alanları etkilediğini öğrenmek için astrolojide-evler/dogum-haritasinda-evl ... 18572.html linkine bakabilirsiniz.

 Not
Sizin bir çırpıda okuduğunuz bu yazılar her gün ortalama 5-6 saat ayrılarak hazırlandı. Bu çalışmayı yayınlarken aynı anda çok sayıda kaynaktan yararlanarak kendi edinimlerimle birleştirdim. Ne yazık ki nette bu konuyla ilgili yayınlanan yazıların %95'inde kaynak belirtilmemiş. Hangi eserlerden alındıkları, hangi çevirilerden yararlanıldıkları belirsiz. O yüzden kaynak belirtemiyorum, ancak bir kaç konumda geç vakitlerde cevapsız kaldığımda çok değerli Asude Argun'un yazılarından faydalandım, umarım anlayışla karşılar, kendisine de teşekkürlerimi iletiyorum.

Forumun içerisinde çok sayıda değerli yazılar var. Yazılarını keyifle okuduğum Emekli'ya, Effendy'ye, kullanıcı adları silindiği için misafir olarak gözüken kullanıcılara, Alev'e, Ay Akrebe, Şekerpare'ye dark venüs'e, forumu okurken beni çok güldürdüğü için intuition'a, desire'ye ve kullanıcı adlarını not almayı unuttuğum tüm eski üyelere teşekkürler.
 


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön