VEDİC HARİTANIZI İSTEYİN
- çıkmazsokak
KuKi sadece bayanlara mı özel yoksa bizde istifade edebilirmiyiz ? eğer bizde istifade edebiliyorsak ..
3110.1973
İSTANBUL
05:30
Teşekkürler KuKi ...
3110.1973
İSTANBUL
05:30
Teşekkürler KuKi ...
En son dartanyan tarafından Prş 19 Tem, 16:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
- dark_venus
- *SiyahAkrep*
- çıkmazsokak
Düşüncelerinizi buraya değilde bana özel mesajla ulaşsaydınız eminim konunun yanlışlığının farkında olacaktınız...KuKi yazdı:7.ev ve bunun gibi astroloji ile ilgili yazıları 3.göz dahil olmak üzere taşımışsın forumunuza:çıkmazsokak yazdı:27.12.1986
istanbul
19:00Teşekkürler Kuki : )
http://www.hayatinrengi.net/showthread.php?t=24343 satırı satırına! Ve şimdi bir de vedic haritanı mı çıkarayım? Umarım Vedic bölümünü taşımazsın sitene, bunlar birebir tarafımdan tercüme edildi (detaylar) yoksa sanırım bir telif hakkı olayı gelecek gündeme! Bundan böyle ltf.araştırmalarınızı sen ve admininiz tunaltay (bir ara buraya üye olan) buradan copy/paste yöntemiyle değil de, biraz ter akıtarak yapınız! Başarılar KENDİ FORUMUNUZDA...
Açıklamayı size pm ile bildirdim..
Yumuşak başlı isem kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki fakat çekmeye gelmez boynum...!!
Kesilir belki fakat çekmeye gelmez boynum...!!
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
- dark_venus
- *SiyahAkrep*
- che_tanesi
- *SiyahAkrep*
...
En son che_tanesi tarafından Pzr 30 Mar, 20:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür...
KUKİ vakit ayırdığın için teşekkür ederim.. kurcalamaya başladım bile bu VEDİC olayını. resim olayınıda halledeceğim .. söz KUKİ .. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM ..
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
- che_tanesi
- *SiyahAkrep*
istemiyorum, artık ben de biliyorum.
En son che_tanesi tarafından Pzr 30 Mar, 20:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür...
- che_tanesi
- *SiyahAkrep*
ha ha çok da umrumda, ben şu an vedic astrolojisinin alasını biliyorum zaten. sen bu davranışınla sadece kendini küçültmüş oldun, hoş zaten büyük de değildin. ayrıca senin cinsel ve erkeklerden başka bişeyle ilgilenmen de beni şaşırttı... aferin sana.
Yardıma ihtiyacın olursa ben burdayım, hem ben yardım ettikten sonra senin gibi sinsice mesajımı silmem. Hoş gerçi vazgeçtim seninle böyle bi konuda da olsa muhattap olmaya değmez... haaaaaaaaaaaadddddiiiiiiiiiii...

En son che_tanesi tarafından Pzr 30 Mar, 20:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.