Yengeç Burcu Mayıs 2019 Günlük, Haftalık, Aylık Yorumları

yengeç burcu 2019 mayıs ayı yorumları, yengeç burcu mayıs 2019, 2019 mayıs ayı yengeç burcu yorumları, yengeç burcu mayıs 2019 yorum, yengeç burcu mayıs yorumları, 2019 yengeç burcu mayıs, yengeç burcunda bu ay, yengeç burcu bu hafta, mayıs aşk, mayıs ayı yengeç burcu günlük burç yorumları

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Yengeç Burcu Mayıs 2019 Günlük, Haftalık, Aylık Yorumları

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 21 Mar, 16:36

Yengeç Burcu Mayıs 2019 Yorumları
Resim

Yengeç Burcu Mayıs Yorumları 2019

Yengeç burcu bu ay bizi neler bekliyor?

1 - 5 Mayıs Haftası 2019

Yengeç burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

Mayıs ayı yengeç burcu günlük burç yorumları ve astrolojik olaylar

Sevgili Yengeçler, 5 Mayıs saat 01:45 Boğa burcunda doğacak Yeniay, yeni iş ve projelerin işaretçisi olup, maddi-manevi güvende olmanızı sağlayıcıdır. Arkadaşlıklar verimli ve kazançlı olur. Destek görürsünüz ve siz de başkalarına yardımcı olursunuz. Aynı amaç için bir araya gelinen işlerden kazanç elde edersiniz.

Rakiplerinize karşı galip gelirsiniz. Girişken ve cesur oluşunuz, birilerinin dikkatini çeker. Mevcut işinize göre, daha etkili ve kazancı yüksek bir teklifle karşılaşırsınız. Tatminkar bir gelecek için çabalarsınız. Bir toplantı, etkinlik veya bir ortamda hayatınıza yeni birisi girebilir. Özellikle bekar Yengeçler için gayet olumlu bir Yeniay bu. Bu kişi başkalarının saygısını kazanmış, işinde başarılı ve duyarlı bir kişi olabilir.

Ancak şunu belirteyim, 16 Mayıs tarihine kadar özellikle gizli saklı devam eden ilişkilerde dikkatli olmalıyız. Yeni tanışmışsak, kimdir nedir söyledikleri ne kadar doğrudur diye anlamakta yarar var. Bu Yeniay ilişkilerde belli bir baskı ve sorumluluk almaya işarettir. Ancak aşılmayacak büyük sorunlar çıkmaz. Bilakis birbirine güvenen, sağlam birliktelikler daha da güçlenir.

Maddi-manevi anlamda sizi tatmin eder. Geleceği birlikte gözden geçirirsiniz, planlar yaparsınız. Yurtdışı, eğitim, iş, yolculuklar açısından verimli bir dönemdeyiz. İş arayanların karşısına güzel fırsatlar çıkar. Bir dostunuz veya tanıdığınız bir kişi size bu konuda yardımcı olur.

6 - 12 Mayıs Haftası 2019

Yengeç burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

Mayıs ayı yengeç burcu günlük burç yorumları ve astrolojik olaylar

Sevgili Yengeçler 6 Mayıs saat 21:25 - 21 Mayıs saat 13:52 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Maddi güvence sağlayan hedef ve işlere yönelerek, dikkatlice düşünüp karar verebilirler. Eşiniz, iş ortağınız veya başkalarıyla sağlamlık olgusunu merkez alarak bağlantılarda bulunabilir, görüşebilirsiniz.

Emniyet ve huzur duygusu bir Yengeç için her zaman önemlidir. Merkür-Boğa burcu geçişinde de, bunu size hissettiren kişi ve işlere yönelmeyi tercih edersiniz. Günlük olayları pratik ve gerçekçi bir şekilde analiz edebilir, size gerekli olan verileri toplayabilir, ekonomik şekilde hareket ederek, hedefinize nasıl ulaşacağınızın hesabını yapabilirsiniz.

Bu geçişin yöneticisi Venüs, 15 Mayıs itibariyle Boğa burcunda ilerleyerek sizlere ikinci bir şans sunuyor. Sevdiğimiz, sahip olduğumuz, kendimizi iyi hissettiğimiz her şeyi korumak isteyeceğiz. Kaliteli olanı isteyeceğiz. Seçkin zevklerimiz olacak. Böylece bu iki destekleyici geçiş sayesinde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

13 - 19 Mayıs Haftası 2019

Yengeç burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

Mayıs ayı yengeç burcu günlük burç yorumları ve astrolojik olaylar

Sevgili Yengeçler, 15 Mayıs saat 12:46 - 9 Haziran saat 04:37 tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, rahat ve konforlu bir yaşamın, bu yönde ilişkiler kurmanın, kendimizi garanti altına alacak kararlarımızı gözden geçirmenin vaktidir.

Şimdi huzur duygumuz çok daha etkili oluyor. Sevdiğimiz, sahip olduğumuz için mutlu olduğumuz her şeye kol kanat geriyoruz. Hedefimiz güçlenmek ve güzel duygularla çevrili şekilde problemlerin üstesinden gelmek. Bir şeyler yoruyor bizi.

Ancak biliyoruz ki, nefes almak, yaşamak her şeyden daha kıymetlidir. Sorunlar halledilir, pürüzler çözülür. Yeter ki insanın sağlığı yerinde olsun. Venüs-Boğa geçişi aileniz, eviniz, dostlarınızla kurulan güçlü bağların işaretçisi olarak gayet olumlu buluyorum.

16 Mayıs saat 06:09 - 2 Temmuz saat 02:19 tarihleri arasında Mars burcunuz üzerinde ilerleyecek. İş hayatında duyarlılığınızı bir kenara koyunuz. Çünkü bu enerjiyi kullanmak için aktif olmanız gerekir. Ben buradayım deme vaktiniz geldiğine göre, iş sorunlarınızı çözmenin de yolu cesur olmaktan geçiyor.

İşsizlik problemi olanların da aynı şekilde kapıları çalma zamanıdır. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz ve seçenekleri gözden geçirip, güvenle atılımda bulununuz. Bu süreç çabucak öfkelenmenize neden olabilir. Hatta bu öfkeyi iş hayatında, ilişkilerinizde yansıttığınızda insanlar sizin son günlerde çok değiştiğinizi, fazla tepkili davrandığınızı söyleyebilirler.

Oysaki bu aktif dönemi, paragrafın girişinde belirttiğim gibi, başarılı işler, girişimler için kullansanız gayet olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Mayıs saat 00:12 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sizi aşkın derin ve oldukça duyarlı dünyasına çeken bir ışık gibi etkileyicidir. Öyle bir aşka kapılırsınız ki, tutkular öylesine yoğundur ki, siz bile nasıl böyle etkilendiğinizi anlayamazsınız.

Delice aşık olup, onsuz bir yaşamı düşünemezsiniz. Gözünüz bir şey görmez. Bu duygular, bu hissedişler, değer verdiğiniz, sizin için önemi olan her şey ve herkes için geçerlidir. Sözgelimi çocuklarınız varsa, onlara olan düşkünlüğünüz çok daha fazla artar. Ben olumsuz bir şeyden söz etmiyorum. Sadece bu kadar kaptırıp gitmek, bu denli korumak ve kollamak hali, sizi yorduğu gibi diğerlerini de bunaltabilir. Tamam aşkı yaşayın ama dengeli, ahenkli ve ölçülü olsun.

Bu Dolunayın yöneticisi Mars, iki yıl sonra burcunuza giriş yapıyor. Aile, sevgi, güvence, koruma ve kollama gibi biraz önce sözünü ettiğim olgular çok daha fazla yükseliyor. Hassasiyet artıyor. Kaybetme korkusu daha fazla endişeye, daha fazla sahiplenmeye neden oluyor. Eh bir de karşılığı istediğiniz gibi olmadı mı üzülüyorsunuz.

Oysaki Mars, burcunuzda ilerlediğine göre aşka bakış açımızdan, hedeflerimize kadar her şeyin tutarlı, dengeli, kararında olması için yeni düzenlemelere ihtiyaç var. bu kadar hassasiyet, bu denli düşkünlük, aşırı bağlılık sizi yorar. Aşkın ve hayatın tadını çıkartın. Sahip olduklarınıza şükredin. Hayatın kendi doğal döngüsüne güvenin.

20 - 31 Mayıs Haftası 2019

Yengeç burcu bu hafta bizi neler bekliyor?

Mayıs ayı yengeç burcu günlük burç yorumları ve astrolojik olaylar

Sevgili Yengeçler, 21 Mayıs saat 10:59 - 21 Haziran saat: 18:54 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş süresince, merak ettiğimiz konularda bilgilenmek vaktidir. Bir şeyler bizi rahatsız ediyorsa, şüphe oluşturuyorsa, şimdi bunları bakmamız gerekiyor.

Bu geçişi yöneten Merkür de İkizler burcunda ilerlediğinde, akıllıca gözden geçirmelere ihtiyaç var. Bazen huzursuzluk, işler yolunda gitmediğinde huzursuzluk duyabiliriz. Görünene bakarız. Oturup incelemek gereği duymayız. Bazen de dağılır, asıl yapmamız gerekenden uzaklaşırız. Bunlara dikkat edelim.

21 Mayıs saat 13:52 - 4 Haziran saat 23:04 tarihleri arasında, İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, beklenmedik bir takım meseleler olduğunda, işler yolunda gitmediğinde, isteklerimizi dışarıya yansıtmakta zorlandığımızda, olaylara zekice bakmamızı sağlayacaktır.

Duygusallığı bir kenara iterek, daha akıllıca yapılabilecekler üzerinde durulabilir. İletişim anlamında bazen huzursuzluklar görülebilir. Özellikle hayal kırıklığına uğradığımızda, canınızı sıkan bir şey olduğunda sinirleniriz.

2019 Mayıs Ayı Yengeç Burcu Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-9-13-17-18-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-15-16-21-22-29-30
Aşkta En Şanslı Günler: 17-18
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11

Yeniay Günleri: 8-9-10

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay Günleri: 21-22-23

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Kaynak Astroloji Danışmanı İrem SU


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön