çık dışarıııı,çık diyorumm: )
Poison
Yazdıklarından anladığıma göre Huysuz Kardeşimi çok seviyorsun..hemde epeyce çok..Çok dokunaklı yazmışşın çünkü.
Ama sonunda neden kovuyorsun ki yüreğinden,hemde şiddet ve hiddetle..şaka mı gerçek mi anlamadım..Dedim ya,bu portaldaki herkes bir muamma..Benim gibi bir insan sarrafı bile çözemiyor sizi..Ah akrepler siz ne zor ve anlaşılmaz insanlarmışşınız.aranıza yeni geldim.ama birkaç ayda iflahımı kestiniz,hastalığa kaldım..üstelik ben de bir akrep olduğum halde..çevremdeki herkese aman diyorum akreplerden uzak durun..geçen genç kızlara söyledim.onlar daha ben akrep demeden akrep erkeğine girmesinlermi?İnanmazsınız ben bile bu kadar korkunç şeyler söyleyemezdim.Kızlar tek kelimeyle özetlediler:Akrep erkeğinden uzak durun..başka söze ne hacet..
Ama kadınına bişey demediler..demeyince ben de cesaret ettim,akrep etkisinde olduğunumu söyledim.A, ne şirin akrep dediler..yay burcu olmamın faydası işte..akrebi en güzel kamufle eden burç..çünkü tatlı insanlardır yaylar..ve bu tatlı insanın akrep olduğu kimsenin aklına gelmez..konuyu çok mu dağıttım..hiç de değil..Konu benim anlamamamdı..ve anlamamaktan bahsettim..