evrende zeki yaşam var mı?
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
Ben buna The Contact "Mesaj" Filminde geçen bir sözle cevap vereyim.
"Bizden başka yaşayan yoksa büyük bir israf olurdu"
Tabi ki Bizim için şu an meçhul olanı Yaradan bilir ancak ben kesinlikle bizden başka canlılar olduğuna eminim. Buna bazı din alimlerinin belirttiği gibi çeşitli Gezegenlerde Saltanatlar kuran Cinler dahil değil.
"Bizden başka yaşayan yoksa büyük bir israf olurdu"
Tabi ki Bizim için şu an meçhul olanı Yaradan bilir ancak ben kesinlikle bizden başka canlılar olduğuna eminim. Buna bazı din alimlerinin belirttiği gibi çeşitli Gezegenlerde Saltanatlar kuran Cinler dahil değil.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
nasa veya başka bilim kurumları belki dünya dışında zeki yaşam olabileceğini kanıtladı veya dünya dışı zeki varlık ele geçirildi ama insanlığın bunu kaldıramıyacağı düşüncesiyle şimdilik gizliyordurlar. amerikada 51.bölge diye anılan bir yerde uçandaire enkazı ve D.D. varlık bulunduğuna dair ciddi iddialar var ama amerikan hükümeti bunu yalanlıyor. gerçekler birgün ortaya çıkacak. hiç bir sır sonsuza kadar saklanamaz.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
- Deli Akrep
- *GriAkrep*
-
kesinlikle eminim var .... basit bir şekilde ele alılım olayı dünya gibi küçük bir gezegende milyarlarca farklı türde canlı var... evrenin boyutu ile ilgili küçükde olsa fikir sahibi değilseniz geçenler de serbest kürsü de hacim karşılaştırma diye bir başlık göndermiştim lütfen bakınız.....
aklıma gelmişken bir şey daha var meşhur 51 ci bölgenin adı neden 51ci bölge (area 51) çünkü amerikada 50 eyalet var uzayda onların 51 ci eyaleti eyalet diye yazamıyacaklarına göre bölge diye adlandırmaları normal...
aklıma gelmişken bir şey daha var meşhur 51 ci bölgenin adı neden 51ci bölge (area 51) çünkü amerikada 50 eyalet var uzayda onların 51 ci eyaleti eyalet diye yazamıyacaklarına göre bölge diye adlandırmaları normal...
Force Be With You
-