EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI
bu yıl 51ncisi atinada yapılacak olan eurovizyon şarkı yarışmasında ülkemizi sibel tüzün temsil edecek.
eurovizyonda pek parlak değiliz, ama 2003te sertab erenerle 1nci olduk (türkiyeye biraz kıyak yapıldı) . bu yılki yarışmada şansımız ne olur?
işin içine diplomasi girebilir, torpil olabilir, adaletsizlikte olabilir. sadece şarkının güzelliği yetmiyor. bizi temsil edecek sanatçının kim olacağıda çok önemli değil, sonuçta bir türk sanatçı gidecek.
eurovizyonda pek parlak değiliz, ama 2003te sertab erenerle 1nci olduk (türkiyeye biraz kıyak yapıldı) . bu yılki yarışmada şansımız ne olur?
işin içine diplomasi girebilir, torpil olabilir, adaletsizlikte olabilir. sadece şarkının güzelliği yetmiyor. bizi temsil edecek sanatçının kim olacağıda çok önemli değil, sonuçta bir türk sanatçı gidecek.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
zor gibi görünüyor. şarkı biraz güzel olsaydı belki birkaç diplomatik sonuçla alınabilirdi ama çok zor... bi kere kıyak geçtiler, bi birincilik, bi üçüncülük, bi de dördüncülüğümüz var bu kadarıyla yetinin derler dahada uğraşmayın : )))
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Bu şarkıda bunlara dahi gerek yok ki. İlk dinlediğimde hayret ettim. Hangi mantıkla böyle bir şarkıyı yarışmaya soktuklarına. İnsanda azcıkta olsun zevk olmaz mı yuh yani.heaven yazdı: bi kere kıyak geçtiler, bi birincilik, bi üçüncülük, bi de dördüncülüğümüz var bu kadarıyla yetinin derler dahada uğraşmayın : )))
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
Seside göruntusude sarkisida igrenc. Degil siralamaya girmek 3 puanla dönersek sevinmeli..
En son ebru tarafından Çrş 12 Nis, 21:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ardimda Aglama Dönmeyecegim..
Öldunmu Kaldinmi Bilmeyecegim..
Aslinda Ögrenmek Istemeyecegim..
Ne Bir Ses Ne Haber Vermeyecegim..
Öldunmu Kaldinmi Bilmeyecegim..
Aslinda Ögrenmek Istemeyecegim..
Ne Bir Ses Ne Haber Vermeyecegim..