"Keşke Şu Huyum Olmasaydı" diyen var mı?
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
Bence bir akrebin sevmediği huyu yok gibi birşeydir.Hemen hemen hepsi iyiki bir akrep olarak dünyaya gelmişim der.Sadece belki küçük şeyleri problem edip hem kendini hem de başkalarını bu kadar yıpratmak istemezlerdi.Ayrıca yalnız kalmaktan çok korkmalarına rağmen bu huylarını hiç belli etmeyip inadına seçicidirler.Hani kusursuz dost arayan sostsuz kalır lafı tam akreplere göre bence.
çoğu yerlerine katılıyorum.Musti_1 yazdı:Bence bir akrebin sevmediği huyu yok gibi birşeydir.Hemen hemen hepsi iyiki bir akrep olarak dünyaya gelmişim der.Sadece belki küçük şeyleri problem edip hem kendini hem de başkalarını bu kadar yıpratmak istemezlerdi.Ayrıca yalnız kalmaktan çok korkmalarına rağmen bu huylarını hiç belli etmeyip inadına seçicidirler.Hani kusursuz dost arayan sostsuz kalır lafı tam akreplere göre bence.
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
Re: "Keşke Şu Huyum Olmasaydı" diyen var mı?
herşeyden çok memnunum ama herkesii kendim gibi görüorum:(
Kuyruğuma basıldığında bu kadar çok öfkelenmeyi ve insanları kırmayı istemezdim. Sanki damarlarımda kan yerine nefret akıyor birden, resmen gözüm dönüyor yani.. :|
Akrep burcunun bütün özelliklerini taşıdığım için defalarca kez keşke akrep olmasaydım dedim.
Şöyle sessiz sakin bir balık, neşeli ve canlı ikizler, insanlık abidesi gibi duran terazi...
Bütün bunlar eskidendi. Düşüncelerim tamamen değişti. Bir daha dünyaya gelsem yine akrep burcunu
içine alan o tarihler arasında doğmak isterim. Hatta yine doğduğum gün olan 30 ekimde..
Ben başkası olamam..
Şöyle sessiz sakin bir balık, neşeli ve canlı ikizler, insanlık abidesi gibi duran terazi...
Bütün bunlar eskidendi. Düşüncelerim tamamen değişti. Bir daha dünyaya gelsem yine akrep burcunu
içine alan o tarihler arasında doğmak isterim. Hatta yine doğduğum gün olan 30 ekimde..
Ben başkası olamam..
I'd like to run away from you.
But if you didn't come and find me..
I would die..
But if you didn't come and find me..
I would die..
Taşlar yerine oturduğunda...
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"