Re: Tutku, Aşk ve Cinsel Yaşam
Tutku, Aşk ve Cinsel Yaşam
bağımlılık, içe bakmayı engelleyen en büyük ters enerji. tutku ve cinsel yaşam..aşk a gelince, diğerleriyle birlikte anılsa bile aşk her zaman bir kendinden geçmişlik halidir. içe bakan kişide kendinden geçer. tutku ve cinsel yaşamın içnide bocalayan kardeşlerime ancak meditasyon önerebilirim. daha çok meditasyon yapın. içinize daha çok bakın...
cinsel yaşam dogal bir olgudur, bunda hepimiz hemfikiriz cünki biz cogunlukla burcdaşız degilmi o zaman neyin acıklaması bunlar. madem konu olmuş bir iki şeyde ben söyleyim bir akrep kadını cinselliği yaşamadan yıllarca yaşayabilir aradıgı saygı ve sevgiyi bulmadıgı sürece cinsel yaşam söz konusu olamaz. bunu belirtmek istedim başka burclardaki arkadaşlar farklı düşünmesin biz bizi bilirizde. ayrıca erkek akreplerde saygın kişilikli olurlar artı parantez.şu rüyada cinsel yaşam meselesindede arkadaş akrepler cinselliği o kadar cok düşünürki rüyalarına girer demek istemiş galiba.. 

Bu düşüncelere katılıyorum. Herşey doğal ve dozunda olmalı..SeLiN yazdı:prd başlık "cinsel yaşam tutkusu"ymuş!
cinsel yaşam tutkusuda neymiş?
"mutluluk tutkusu", "açlık tutkusu", "susuzluk tutkusu" gibi bişey varmı allah aşkına?
bunu "tutku" yapan beyinlere ne demeli bilmiyorum!
(bir hastalık var;cinsel yaşamı abartıya vardıran..umarım duymuşsunuzdur..bağımlılık gibi birşey..ünlülerden örnek: micgheal daouglas.. böyleleri onun gibi tedavi olmalı ve aldatmama kontratlı bir evlilik yapmalı bence)
"Doğallık" bu konuyu anlatan en doğru kelime bana göre.
- akrep_S_26
- *SiyahAkrep*
-
Re: Tutku, Aşk ve cinsel
ya sevişin gitsin tamam
kavga etmeyin herkes istediği kadar yapsın abooo nası kızışmış.burda bissürü akrep var bu da demek oluyoki herkes kendisi için bir son nokta oyacak.biz ne kadar söylersek söyleyelim yinede kendimizle başlayıp kendimizle biteriz

- AsrIn YakIşIkLIsI
Re: Tutku, Aşk ve Cinsel Yaşam
tutku,aşk ve cinsel yaşam.. bu üçünden hangisini elerdiniz arkadaşlar : ) ?
ben tutku ve aşk'ı elerdim :mrgreen:
3 ü de bize lazım,şaka yaptım
ben tutku ve aşk'ı elerdim :mrgreen:
3 ü de bize lazım,şaka yaptım
Sahip oLaßiLeceğimiz şey ßudur.. Sahip oLamayacağımız şey ßudur..
Hayat ve ölüm,dil'in gücündedir ~
Hayat ve ölüm,dil'in gücündedir ~
Re: Tutku, Aşk ve cinsel
ne ararken kendimi nerede buldum 
sadece şunu söyleyebilirim akrep burcu denilince aklıma gelen tek şey sınırsız tutku tutkaldan farksız. deli gibi olurlar akıllarına koyarlarsa

sadece şunu söyleyebilirim akrep burcu denilince aklıma gelen tek şey sınırsız tutku tutkaldan farksız. deli gibi olurlar akıllarına koyarlarsa
-