|
 |
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
 TUSANAK..
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
**
Bana çok kişilikli denmişti..yada kişilik bölünmesi var denmişti..bence bu konuda da haksızlığa uğradığımı düşünüyorum..
Evet çok kişilikli olabilirim..ama bunu Psikolojik bir kusurdan ziyade doğuştan getirdiğim bir özellik olduğunu düşünüyorum..ve bu düşünceme tusanak burcunun özellikleri de sanki destek vermekte..
_________________ "BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
|
| Per 16 Tem, 2009 14:27 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
 Re: TUSANAK..
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Tusanak çok açık gönüllü bir insan olsa da onu saf olarak algılamak doğru değildir.Nerede saf,nerede kaba veya kibar olabileceğini Tusanak hisleriye anlar.Farklı yerde,farklı şartlarda tamamen farklı bir kişiye dönüşebilme yeteneğine sahiptir.Tusanak,akıllı,herkesin içini çözmekte doğal bir uzmandır.Bu yüzden bazı insanlara karşı güven ortamı oluşturmazken diğerleriyle ise gönül gönüle açık olur.
Onun hakkında farklı nitelemeler duymak mümkündür.Örneğin:"kaba","çok efendi","asaletli","düşük seviyeli","aydın".Şaşırtıcı ama bunlar onun hakkında söylenir.Ortama,davranışa göre kendini çevirebilmek Tusanak'ın yeteneklerinden birisidir.(alıntı)
not:Belki bunu okuyan bazı insanlar tusanağı ikiyüzlüymüş,samimi değilmiş gibi algılayabilirler..Hayır tam tersine bu insanlar çok candan,çok samimidirler.ki zaten çok güçlü bir karakterleri vardır..ve böyle güçlü bir karakter de zaten ikiyüzlülüğe tenezzül göstermez..bu dönüşüm yeteneği yazı da da belirtildiği gibi bir yetenektir..uyum yeteneği..yada kişilere göre davranma yeteneği..zaten kişilere de hakettiği kadar davranmalı..iyi ile iyi kötü ile kötü olmalı..
_________________ "BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
|
| Per 16 Tem, 2009 14:39 |
|
 |
|
milyondolar
|
 Re: TUSANAK..
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Çar 04 Kas, 2009 20:23 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com