|
 |
 |
| Yazar |
Mesaj |
|
jüpi8
|
 Re: yALNIZLIK tUTKUDUR bENDE
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
tamam doğru akrep yalnızlığı severler falan..ancak benim şaşırdığım şey..biçok AKREP yalnızlık allaha mahsustur yazmış ardından bizde yalnızız gibi şeyler..sonra allah yalnızlıktanda münezzehtir.. sizin gibi biriymiş gibi konuşuyosunuz estağfirullah..bi arkadaşda allah bile yalnız değilmiş yazmış..melekleri falan varmış..kardeşim allah Halık(yaratan)..meleklerse yaratılmış mahluklar..nasıl düşünebiliyosunuz anlamıyorum..biz hepimiz allahtayız..melekler peygamberler ve bütün mahluklar hepimiz allahtayız ondan ayrı bişey değilizki kıyaslıyosunuz biz makluklarıda var sayıyosunuz
|
| Cum 02 Oca, 2009 13:52 |
|
 |
|
ashlı
*Yılan*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Yalnızlık akrepin kaderi değil.. Zannetmiyorum ki çıkıp ta yalnızlıktan şikayet eden bir akrep olsun. Bu onların içinden gelen birşey, başlıkta ki gibi tutku belki de... Benim için bir tutku.. Belki bazı alışkanlıklarımı değiştirebilirim ki bu akrepler için çok zor, yalnızlık tutkumu değiştiremem. Arada bir yalnız kalıp düşünmek kötü bir şey mi?
_________________ I'd like to run away from you. But if you didn't come and find me.. I would die..
|
| Pts 20 Tem, 2009 20:54 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
|
| Sal 21 Tem, 2009 15:50 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com