Yükselen Koç Burcu Özellikleri

yükselen koç, yükselen koç burcunun özellikleri, yükselen koçun özellikleri, yükselen koç burcu, yükseleni koç

Yükselen Burcunuz ve Size Kazandırdığı Kişisel Özellikler
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Yükselen Koç Burcu Özellikleri

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cmt 05 Ağu, 21:51

Yükselen Koç Burcu Özellikleri
Resim

Yükselen Burcu Koç Olanların Özellikleri

Yükselen koç burcunda doğan kişiler çok hareketli ve enerjiktirler. Düşüncelerini zaman kaybetmeden uygulamak isteyecektirler. Atılgandırlar, fakat bu atılganlıkları yüzünden önlerine çıkan bazı engelleri görmemeleri de kaçınılmazdır kuşkusuz. Bir işe başladıkları zaman onları destekleyen arkadaşları da olursa, yapabileceklerinin en iyisini yaparlar. Güçlü bir iradeleri vardır. Aynı zamanda verimli, çalışkan, ne istediğini bilen ve tutkuyla istedikleri şeyi elde etmek için çalışan kişilerdir. Kolaylıkla mal mülk sahibi olurlar. Paralarını bankaya yatırıp faizini almak yerine işleterek çoğaltmayı yeğ tutarlar.

Çok heyecanlıdırlar. O kadar çabuk düşünürler ki bunu sözcüklere dökmekte güçlük çektikleri de olur. Aydın ve ileri düşünceli bir kişi olarak tanınmak isterler. Her topluluğa girip çıkmak onlar için gereklidir sanki. Yuvalarına düşkündürler. Anneleri ya da kendilerine yakın buldukları bir aile büyüğü onlar için büyük önem taşır. Geleneklerine bağlıdırlar. Kendilerini göstermeye, başkalarının hayranlığını kazanmaya büyük önem verirler. Dik başlılıkları yüzünden sık sık çevrelerindekilerle tartışır, onları sindirmeye çalışırlar. Yaşantılarını birisi ile paylaşmak zorunda hissederler. Eşlerinin de kendilerine hayranlık duymaları onları ruhsal açıdan doyurur.

Uyumlu, huzurlu dolu bir yaşam onlar için çok önemlidir. Fazla duygusal oldukları gençlik çağında aşık olur ve evlenirler. Sevgide duygulara önem verirler ama bu duyguları dışa vurmaktan sakınırlar. Genellikle sakladıkları birçok sırları olur. Dış görünüşte dinlerine bağlı, filozofça olmalarına karşın gerçekte böyle değillerdir. Her zaman akıllarını genişletmeye çalışırlar. Çok zekidirler ve şaşırtıcı buluşları vardır. Koç burcunun örgütleme yeteneği sayesinde işleri yolunda gidecek, büyük olasılıkla şirketlerde söz sahibi olacaklardır. Bağımsızlıklarına düşkün oldukları için kendilerine arkadaş seçerken çok titiz davranırlar. Zihinleri yeniliklerden yana işler. Yapacakları işte en doğrusunu bulma yetenekleri vardır.

Yükselen Koç Burcunun yöneticisi Mars, pozitif, atak ve rekabeti seven bir kişiliğin doğmasına nedendir. Koç burcu ufukta yükselirken, genellikle taktik ve stratejik davranış biçimleri kişilikte görülmez. Ancak, diplomatik ve düşünceli davranışların haritadaki diğer ögelerin desteği ile öğrenilmesi mümkün olabilir. Mars direkt eylem ve yüksek enerji gezegenidir. Yükselen Burcu Koç olan kişi, yönetici gezegeni Mars’ın etkisiyle, karar verir vermez, fazla düşünmeden ve tereddüte yer vermeden hemen harekete geçmeyi tercih eden bir yapıya sahiptir. Düşünceleri fazla irdelenmeden, direkt eyleme geçmek en belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Burcu Koç olan kişiler, boşu boşuna zaman ve enerji harcamak istemezler. İstedikleri sonuçlara, hedeflere ulaşmaları uzun zaman alırsa, sabırsızlanır ve kolayca sıkılırlar. Bu özellik neticesinde, hemen yeni bir projeye başlamak, eldekini bir kenara bırakıvermek, tipik Yükselen Koç özelliklerindendir. Kendini aşmak isteği, yapabilirliklerini göstermek ve test etmek arzusu oldukça yoğundur. Fiziksel faaliyetler, özellikle bedensel sağlığın korunabilmesi için oldukça önemli bir gereksinimdir. Aksi halde, yoğun enerji birikimi stress ve tansiyon olarak tezahür edebilecektir.

Mars’ın etkisi altındaki Yükselen Koç insanları atletik bir yapıya ve yeteneğe sahiptirler. Rekabetçi yapı, fiziksel özellikler ile birleşerek, spora ve savaş sanatlarına çok yatkın bir insanın ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Yükselen Burcu Koç olan kişilerin, dürtülerini kontrol etmeleri, daha planlı hareket etmeleri halinde, girdikleri ve başladıkları her işte ve konuda başarılı olmaları muhakkaktır.

Bağımsızlık ve özgürlük önemli ihtiyaçları arasındadır. Açık sözlülük, kuvvetli refleksler ve hareketlilik de belirgin şekilde göze çarpan özellikler arasındadır. Koç burcunun ataklığı kimi zaman mental alanda kendini gösterecektir. Yükselen Burcu Koç olan birey, oldukça seri düşünebilen, çabuk karara varabilen ve parlak fikirler üretebilen bir insandır. İş dünyasındaki ve askerlikteki pek çok liderin Yükselen Burcu Koç’dur.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Yükselen Burç” sayfasına dön