Yükselen Burcunuza Göre Kimsiniz?
yükselen burcunuza göre kimsiniz? yükselen burç özellikleri, yükselen burç etkisi, yükselen burcun etkisi
- SelçukÖzcan
- *SiyahAkrep*
herşey tamam da şu fiziksel özellikler hiç tutmuyor. kardeşimi tarif etmişsiniz ama onun da horoskopunda en zayıfı terazi.
Şunu bilmek gerekir ki, bu nesnel, gerçek bir zorluk ve de bunun üstesinden ancak bilimsel kesinlik ve soyutlama çıraklığı ile gelinebilir. Bu çıraklık eğitimiyse bir günde tamamlanmıyor.
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
verdıgın adrese bakana kadar bende koc zannedıyordum sevgili güven=) başka yerlerede baktım agırlık koç cıkıyor.Güven yazdı:web sitelerinin ve kitapların çoğu hep yanlış ve yetersiz bilgi içeriyor arkadaşlar. bugüne kadar yükselenimi koç zannediyordum, ama sonunda gerçeğini öğrendim. doğduğun yıla, ile göre bile değişebiliyor. siz de il ve yıl istemeden yükselenini söyleyen kaynaklara inanmayın. sonunda öğrendim ki meğer yükselenim kova, ay burcum koçmuş
bu kadar sözden sonra size doğru bir kaynak adresi vereyim (eğer reklama girmezse tabi) kendi baktığım ve yabancı sitelerle karşılaştırdığım yer: Yükselen Bulma
benim yükselenim de akrep.iyi bi sonuç mu kötü mü bilmiyorum.ama astrolog bi tanıdığım bende merkür etkisi olduğunu söylemişti.acaba diyorum şöyle bi karışım mı alsaydım???
KUR'AN'IN SÖNMEZ VE SÖNDÜRÜLMEZ MANEVİ BİR GÜNEŞ OLDUĞUNU BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERECEĞİM VE İSBAT EDECEĞİM!...
BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ (1900)
BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ (1900)
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
Re: Yükselen Burcunuza Göre Kimsiniz?
Yükselenimi hep ikizler sanır hiçbir anlam veremezdim. Burda bir arkadaşın yazdığı siteden bakınca yengeç olduğunu gördüm. Evet yükselen yengeçin özelliklerini taşıyorum. Bir çok özelliğini kendimle bağdaştırdım. Ama bir yandan da şaşkınım yine su grubu... Burcum akrep, yükselenim yengeç, ay burcum ise balıkta.. Venüs, verteks bir iki ev daha akrepte..
Tamamen su grubu bir kişilik...
Tamamen su grubu bir kişilik...
I'd like to run away from you.
But if you didn't come and find me..
I would die..
I would die..
- MAVİ LOTUS
- *GriAkrep*
Bir bayanın güneş,yükselen ve ay burcunun dişil burçlarda olması iyi bir durumdur..Hint Astrolojisine göre bir bayan için bu durum çok idealmiş..
"BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
Bunu duyduğuma çok sevindim, ben içler acısıdır diye düşünüyordum!!MAVİ LOTUS yazdı:Bir bayanın güneş,yükselen ve ay burcunun dişil burçlarda olması iyi bir durumdur..Hint Astrolojisine göre bir bayan için bu durum çok idealmiş..
I'd like to run away from you.
I would die..
I would die..
-