Yengeç Burcu Çocuğu ve Eğitimi (22 Haziran- 23 Temmuz)

yengeç çocuğu, yengeç burcu çocuğu, yengeç çocuğu özellikleri, yengeç bebekleri, yengeç çocukları nasıl eğitilmeli

Yengeç Burcu Çocuğu ve özellikleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Yengeç Burcu Çocuğu ve Eğitimi (22 Haziran- 23 Temmuz)

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 21 Eyl, 13:39

Yengeç Burcu Çocuğu ve Eğitimi (22 Haziran- 23 Temmuz)
Resim

Yengeç Çocuğu Nasıl Eğitilir, Nasıl Yetiştirilir. Yengeç Burcu Çocuğuna Nasıl Yaklaşılmalı, Nasıl Davranmalı. (21 Mart – 20 Nisan)

En çok sevdiği söz: “BENİ KUCAĞINA AL!”
İyi olduğu konular: Hassas, duyarlı, sevgi dolu, sempatik ve koruyucu
Zor alanlar: Fazla duygusallık ve hassaslık

Onunla oynamak çok zevklidir fakat ani huzursuzluklara ve duygu değişikliklerine hazır olmalısınız. Yengeç burcu çocukları, diğer burçlara oranla daha hassas olur ve güvenlik ihtiyaçları daha fazladır. Bu yüzden, onlara daha dikkatli ve daha fazla sevgi göstererek yaklaşmamız gerekir. Küçük Yengeçlerin kendilerini her zaman güvende hissetmeye çok ihtiyaçları vardır.

Size sokulma isteğini geri çevirmeyin, onları bol bol kucaklayın. Güvenlik hissini tanıdık ortamlarda pekiştirdiklerinden, özellikle evde ve yakın çevrelerinde fazla değişiklikten rahatsız olduklarını bilin. Onlar evlerinin sıcaklığını ve rahatlığını her zaman diğer ortamlara tercih edeceklerdir.

Yengeç çocuğunun hassas duyguları yüzünden çabuk incinmesi, ileriki yıllara taşıyacakları duygusal bagajların ağırlığını da artırır. Bu konuda ekstra dikkatli olmalısınız.

Kolay ağlayabilirler ve sık yaşadıkları duygu gelgitleri de doğaldır. Diğer bir deyişle, onu bir ağlar, bir güler görebilirsiniz. Yaramazlık yaptığında ağır cezalardan kaçının, sadece kırıldığınızı göstermeniz, hatasını anlaması için yeterli olacaktır.

Yengeç çocuğunun ileriki yıllarda sevgi dolu, sempatik, karşıdakinin duygularını anlayabilen bir yetişkine dönüşmesi büyük olasılıktır.

Yengeç Burcu Çocuklarının Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Yengeç burcu çocuğu ruhsal hassasiyetleri olan bir çocuktur. Onun hassasiyetlerini anlamanız gerekir. Doğum haritasını inceleyerek onun ruhsal yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışın. Ay etkisi altında olduğu için duygusal yoğunluğu fazladır. Duygusal aşırılıklarını anlayışla karşılayın.

Yengeç çocuğu, anne babasına ve büyüklerine bağlı bir çocuktur. İyi bir koleksiyoncudur, kullandığı eşyalarını atmak istemeyebilir. Doğum haritasını inceleyerek onun yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışın. Onun hassasiyetlerini anlamanız gerekir. Doğum haritasını inceleyerek onun ruhsal yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışın.

* Diğer çocuklarla kıyaslamayın
* Yengeç burcunun hassas bir yapıda olduğunu unutmayın
* Duygusal hassasiyetlerini anlayışla karşılayın
* Onu yeteneklerine uygun mesleklere yöneltin

Bu konuda aşağıdaki makaleleri mutlaka inceleyin ve bu hassas çocuğun yeteneklerine uygun şekilde yaşamdaki yerini almasını, kendisine düşen rolleri en iyi şekilde üstlenmesini sağlayın. Unutmayın çocuklar bizlere verilen emanetlerdir. Onları yaşama hazırlamak anne ve babaların görevleridir.

Burçlara Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yeteneklerin Belirlenmesi


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Yengeç Burcu Çocuğu” sayfasına dön