Mars Terazi Burcunda 4 Ekim 2019

mars terazi burcunda, mars terazide, 2019

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Mars Terazi Burcunda 4 Ekim 2019

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cmt 05 Eki, 10:23

Resim

Mars Terazi Burcunda

Mars zararlı konumda olduğu Terazi burcunda yolculuğuna başlıyor. Mars Terazi’de, her iki tarafı da göz önüne alabilmesi ve öteki insana odaklı davranabilmesi bakımından, karşıtları uzlaştıran, diplomatik, uyumlu, barışçıl, tarafsız, eşitliği ve adaleti sağlayan bir tarzda hareket eder. Öncü bir hava burcu olarak sosyal aktivitelerde girişimci, paylaşımcı ve işbirliğine yatkın bir tarzda davranabilir. Mars’ın bu konumda hakkaniyetli, adil ve ölçülü davranışlar sergileyebilmesi için öncelikle öteki insan bilincini geliştirmesi gereklidir.

Karşısındakinin isteklerini kendi vermek istediklerine ve kendi ölçülerine göre değerlendirmeden, onun gerçekten ne istediğini sorması, anlaması ve böylelikle ben-sen, benim isteklerim-senin isteklerin dengesini kurması önemlidir. Bu konumda kişi kendi egosunu ve isteklerini geri çekebildiğinden, başkalarını destekleme, onların haklarını savunma ve genel anlamda adalet ve eşitlik için mücadele etme söz konusu olabilir. Ayrıca estetik duyarlılık gerektiren işlerde ve sanatsal aktivitelerde kişi aktif olabilir.

Mars'ın Terazi Burcundaki Zararlı Pozisyonu

Mars Terazi burcunda zararlı bir pozisyondadır ve kendi doğasını ifade edemez. Bu konum öteki insanlarla olan ilişkilerde alma-verme konusunda bir ölçüsüzlüğe neden olabilir. Karşısındakinin ve ne istediğinin hiç farkına varmadığı bir durumda, sormadan kendi kriterlerine göre ölçüsüzce veren ve verdiklerinin hesabını tutarak bir gün karşılık almayı bekleyen bir tarz söz konusu olabilir. Adaleti ve eşitliği sağlama özelliği, olumsuz anlamda hak-hukuk saplantısına, kimin neyi hak ettiğine dair çatışmalara girmesine neden olabilir.

Mücadele vermek çok yıkıcı bir savaşa neden olacakmış gibi geldiğinden, kişi suları hiç bulandırmadan duruma göre hareket edebilir, kendini ortaya koymadan ve kendi isteklerini ifade etmeden yüzleşmeden kaçabilir. Bu anlamda korkakça davranabilir. Dürtülerini ve isteklerini bastırması içinde büyük bir öfkeye neden olduğundan, dışarıdan nazik ve uyumlu davranıyormuş gibi görünse de pasif-agresif, dolaylı bir şekilde savaş verebilir. Sahte ve yüzeysel bir nezaket söz konusu olabilir.

He iki yönü de göz ününe alabilmesi ve onaylanma isteği kararlarını hep karşısındakinin isteklerine göre vermesine ya da kararsızlığa neden olabilir. Çatışmaya girmeye isteksiz ve devamlı taviz veren bir tavırda olması kendi isteklerini hiç ifade edememesine dolayısıyla onları gerçekleştiremeden yaşamasına neden olabilir.

Terazi’deki Mars’ın yönetici gezegeni Venüs de Terazi’deki yolculuğunu sürdürüyor. İlişkilerimizde uyum ve eşitlik arayışımızın artması söz konusu olabileceği gibi, hak-hukuk saplantımızın, sevilme, onaylanma ihtiyacımızın dolayısıyla karşımızdakinden beklentimizin de arttığı bir dönem olabilir. Karşımızdakinin isteklerini net bir şekilde anlamadan ve kendi isteklerimizi net bir şekilde aktarmadan bir anlaşmaya varmamaya özen göstermekte fayda var. Yaptıklarımızın hesabını gizlice tutup bir gün karşılık alacağımızı düşünmekten ziyade, bazı durumlarda yüzleşmekten kaçmayıp kendimizi ifade etme yoluna gidersek gerçek uzlaşıyı ve adaleti sağlamamız mümkün olabilir.


Astroloji Dergisi/Gözde Kara

Kaynaklar:

*Astroloji Dersleri, Barış İlhan


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön