ben bu forumda yeniyim ama birşey farkettim bu forum bi başka
merhaba..
- dark_venus
- *SiyahAkrep*

- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*

- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi

- dark_venus
- *SiyahAkrep*

Genelde kas gevsetici olarak kullanilir bu ilac voltaren bilgine...
Krem halinde de satiliyor agrilara iyi geliyor morluklara v.sagri odakli bir ilac diyebiliriz romatizma gibi.. (:
ilginc... bu ismi secmen..
bir Basak olarak da ilaclarin en azindan adini bilmem kendi adima Basakligimi onaylatti kendi kendime (: hehe
Krem halinde de satiliyor agrilara iyi geliyor morluklara v.sagri odakli bir ilac diyebiliriz romatizma gibi.. (:
bir Basak olarak da ilaclarin en azindan adini bilmem kendi adima Basakligimi onaylatti kendi kendime (: hehe
Bu bilgiyi aramakla bulamazsın.
Ama ne var ki bulanlar, yalnızca aramış olanlardır
Mucizeler olmaktadır.Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgilerimize aykırı olarak...
Ama ne var ki bulanlar, yalnızca aramış olanlardır
Mucizeler olmaktadır.Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgilerimize aykırı olarak...
[quote="dark_venus"]Genelde kas gevsetici olarak kullanilir bu ilac voltaren bilgine...
bir Basak olarak da ilaclarin en azindan adini bilmem kendi adima Basakligimi onaylatti kendi kendime (: hehe[/quote]
bilgi için çok saol merakımın kusuruna bakma ama sen öğrencimisin eğer öğrenciysen hangi üniversitenin ne bölümündesin umarım cevap yazarsın
bir Basak olarak da ilaclarin en azindan adini bilmem kendi adima Basakligimi onaylatti kendi kendime (: hehe[/quote]
bilgi için çok saol merakımın kusuruna bakma ama sen öğrencimisin eğer öğrenciysen hangi üniversitenin ne bölümündesin umarım cevap yazarsın
HER KONUDA VİCDANIM SESİNİ DİNLESEYDİM
KARA VİCDANLI OLURDUM
İYİKİ DE KALBİMİN SESİNİ DİNLEMİŞİM
KARA VİCDANLI OLURDUM
İYİKİ DE KALBİMİN SESİNİ DİNLEMİŞİM
- dark_venus
- *SiyahAkrep*

-