Dayak Yemeyen Akrep Var mı?
-
Armageddon
hımmm şimdi ben burda azıcık avantajlıyım akrep değilimyaa ondan : )) çünkü o kadar çok akrep dövdümki saymadım bile: )) benden dayak yiyenler yazsa sadece bu sayfaya dolar taşar burası: )
şaka len şaka: ) yaww akrep yada başak farketmez insan olan insan asla dayak yemez. hee yersede anca kuki gibi çok haşaratlık yaparsa öle yer oda sadece aile bireylerinden okşama tarzında tabi: )
şaka len şaka: ) yaww akrep yada başak farketmez insan olan insan asla dayak yemez. hee yersede anca kuki gibi çok haşaratlık yaparsa öle yer oda sadece aile bireylerinden okşama tarzında tabi: )
-
Armageddon
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*

- platonusss
dayakmı mutlaka yedim 25 deyim hala erke arkadaşımla karşılıklı yeriz biraz dik kafalı bi akrebim oda inatçı böyle olunca başlıyo sinirsel yıkım ve dayak dayak dediysem abartılı anlaşılmasın ama ilkokuldayken ögretmenimden haksız yere yedigim dayagı hiç unutamam ögretmenin kitabım cilttli oldugu halde ciltsiz sanıp tokat atmıştı sonra ciltli oldugunu anlayınca niye söylemiyosun kızım diye üstelik kızmıştı hala hafızamda haksızlıga tahammülüm yok ve asla affetmem
-
Armageddon
-