Eskilerden kimler kaldı be ;)

Aramıza Yeni Katılan Ardaşlar İçin Selamlama ve Tanışma Bölümü.
İkizler__akrep

Eskilerden kimler kaldı be ;)

Okunmamış mesaj gönderen İkizler__akrep »

İlk kaydımı 2007 lerde açmıştım yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar astrolojiye daha bi merakım vardı.
Bir ikizlerim yükselenim akrep ve zaman zaman kendimi tanımakta güçlük çekiyordum ne istediğimi bilmiyordum belki yaşın etkisidir bilmiyorum ama yaş ilerledikçe kendini tanıyıp kabullenmek bi hayli zaman alıyor forumları geziyordum bir yandan doğum haritası yorumlamayı öğrenmek bi yandan da farklı konularda da keyifli vakitler geçirmek istiyordum.
Buraya gelişim bi kaç forumdan sonra oldu buranın yeri gerçekten çok ayrıydı çok güzel keyifli zamanlar geçirdim ve akreplerle yılanlarla tanıştım :)) şaka bi yana herkes şahsına münhasır özel insanlardı şimdilerde neler yapıyorlar merak ediyorum. Eski akreportal kullanıcılardan kimler gelip gidiyor, gelenler bi selam verebilirler mi acaba, sevgili akrepler? biliyorum ben unutmamışsam onlar hiç unutmaz .. : ]

Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

Re: Eskilerden kimler kaldı be ;)

Okunmamış mesaj gönderen Akrep »

Kimse yok mu? Bakıp ta yazmayanlar hadi çekinmeyin
-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"
qwerty_ben

Okunmamış mesaj gönderen qwerty_ben »

Bende ara sıra gelip ne var ne yok diye bakıyorum
Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

Okunmamış mesaj gönderen güzin »

Hoşgeldiniz İkizler akrep. Sizin yerinizde olsaydım, yöneticiye mail yazardım. Yani bence bu siteyi anlamlı kılan, buranın yönetimi. Kendinizi hatırlatmanız iyi olur sanki. Siz sevilen bir üyeydiniz. Bu yüzden bu notu düştüm. Diğer üyeler gelmiyor artık. Ki bunun benim için önemi yok uzun süredir. Kendi kedine sadece iyi geldiği için yazı yazıyorum ben. Son yıllarda bu da iyi gelmiyor artık. Mesela bugünde yazdım. Aylar öncede yazmıştım. Birkaç iyi insan beni önemsiyordu. Mesela onlar gelsin isterim. Ama dediğim gibi artık bununda önemi yok. Belki yarınlarda hiç yazmayacağım:(Ya da yazamayacağım, içinden gelmiyecek ..
Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

Okunmamış mesaj gönderen güzin »

Dün fikrimi değiştirdim. Yarınlarda yazarım ama, bir anlamı olmaz. Yazsamda yazmasamda akrepler hep buradadır. Bende 1.ev plutoyla akrebiim. Eminim herkes burada ama çevrim dışı. Bunda akrep birliği denirdi burada. Akrepler en özel burç olduğunu düşünür genelde.

qwerty_ben

Okunmamış mesaj gönderen qwerty_ben »

Nİr zamanlar burada güzel sohbetler oluyordu
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

Okunmamış mesaj gönderen Akrep »

Demlikte kalan son çaylar bitiyor yavaş yavaş. 5-6 yıla web siteleri de tarih olur sohbetlerle birlikte.
-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"