Üzerlik Tohumu Zayıflatır mı? Üzerlik Tohumu ile Zayıflama

üzerlik tohumu zayıflatır mı? üzerlik tohumu ile zayıflama, koronavirüse karşı üzerlik tohumunun faydaları

Üzerlik tohumu hangi hastalıklara iyi gelir, üzerlik tohumu nasıl kullanılır, üzerlik tohumunun faydaları, üzerlik tohumunun yan etkileri, üzerlik tohumunun zararları, üzerlik tohumunun yapı nasıl çıkarılır nasıl yapılır? Hepsi ve daha fazlası Üzerlik tohumu forum sayfamızda
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Üzerlik Tohumu Zayıflatır mı? Üzerlik Tohumu ile Zayıflama

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cum 10 Tem, 16:23

Resim

Üzerlik Tohumu Zayıflatır mı? Üzerlik Tohumu ile Zayıflama

Üzerlik tohumu zayıflatır mı? Üzerlik tohumunun zayıflamaya ve kilo vermeye etkisi var mıdır?

Üzerlik tohumu kullanmaya başladığımda ilk dikkatimi çeken konulardan biri de etkisi devam ettiği sürece açlık hissinde azalma olması oldu. Normalde bir şeyler atıştırdığım saatlerde yeme ihtiyacı hissetmedim. Birlikte kullandığımız arkadaşlarda da benzer sonuçlar olduğunu öğrendim. Ne zaman üzerlik tohumu kullansam kolayca kilo vermeye başladım.

Üzerlik tohumu nasıl zayıflatır ve kilo verdirir?

1- Psikolojik Etkileri

Üzerlik tohumunun kilo verme ve zayıflama konusunda üç önemli etkisi var. Birincisi psikolojik etkisi. Üzerlik tohumu kullanıldığında müthiş bir rahatlama hissi ortaya çıkmakta, stres ve depresyon ortadan kalktığı için gereksiz atıştırmalar ortadan kalkar. Seratonin ve melatonin hormonları daha düzenli salgılandığı için strese bağlı yeme içme ortadan kalkar. Psikolojik direnç arttığı için en küçük sorunda bir şeyler atıştırmaya yönelme olmaz.

Bu yönü daha çok psikolojik nedenlerden dolayı kilo alanları ilgilendirir. Doğru kullanmışsanız etkisini kesinlikle görürsünüz.

2- Toksin Atma Etkisi

Üzerlik tohumu kullandığınızda daha fazla su içme istediği hissedersiniz. Bunun en büyük nedeni metabolizmanın toksinleri atabilmek için suya ihtiyaç duymasıdır. İdrar söktürücü etkisi sayesinde biriken toksinler kolayca vücuttan atılır. Üzerlik tohumu ile birlikte limonda kullanırsanız etkiyi artıracaksınız.

3- Diyet Yapma zorunluluğu

Eğer üzerlik tohumu kullanacaksanız diyet yapmak zorundasınız. Yani üzerlik tohumu ile birlikte herşeyi yiyip içemezsiniz. Bir çoğu bu konuya dikkat etmediği için fırlayan tansiyonla birlikte büyük sorun yaşarlar. Üzerlik tohumu diyeti başlığı altında üzerlik tohumu kullanırken nelerden uzak durmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Üzerlik tohumu zayıflatır mı, kilo verdirir mi? Evet üzerlik tohumu doğru kullanılırsa sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlar, bununla birlikte vücuttaki toksinlerin atılmasını ve seratonin - melatonin salgısını artırarak bağışıklık sisteminizin güçlenmesini de sağlar. Özellikle koronavirüs salgınının olduğu günümüzde üst solunum yollarının ve bağışıklık sisteminin güçlü olması gerektiği bir dönemde üzerlik tohumu oldukça yararlıdır.

Tüm bunlara ek olarak günlük en azından yarım saat yürüyüş yapmaya özen gösterin. Hiç kimse oturduğu yerden kilo veremez. Bir şekilde vücutta depolanmış yağların enerjiye dönüştürülecek yakılması gerekir. Bunu da ancak hareket ederek yapabilirsiniz. Yürüyüş yapın, spor yapın bir şekilde hareket edin faydasını hemen görmeye başlayacaksınız.

Zayıflamak için Üzerlik tohumunu nasıl kullanabilirsiniz?

Üzerlik tohumunu çayını demleyerek kullanabilirsiniz. 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı gelecek şekilde demleyebilirsiniz. Ancak bu oranları metabolizmanıza göre ayarlamanız gerekir. Eğer metabolizmanız için bu oranlar düşük gelirse 2 su bardağı suya bir tatlı kaşığı üzerlik tohumu şeklinde de hazırlayabilirsiniz.

Sabah hiçbir şey yemeden önce bir bardak üzerlik tohumu çayı içebilirsiniz. Aynı şekilde akşam yemeğinden öncede bir bardak üzerlik çayı içebilirsiniz. Ancak miktarlara çok dikkat etmeniz gerekir. Bir başkası 1 tatlı kaşığı yeterli gelirken bu miktar size fazla gelebilir. 1 çay kaşığı üzerlik tohumu ile başlayın ve kademe kademe artırın. Bünyeniz için uygun miktarı bulduğunuzda o oranı kullanın.

Üzerlik tohumunun sürekli kullanılabilecek bir bitki tohumu olmadığını unutmayın. 7 gün kullanın 7 gün ara verin. 21 gün kullanın 21 gün ara verin. Dikkat etmeni gereken konuların ayrıntılarını uzerlik-tohumu/ linki altında bulabilirsiniz. Günlük yaşamınızda tükettiğiniz bir çok besin ve içecekten üzerlik tohumu kullandığınız sürece uzak durmanız gerekir.

Üzerlik Tohumu Yağının Kullanımı

Zayıflamaya doğrudan etkisi yok ancak ağrı ve sızılarınız varsa migren ağrısında, kireçlenme ve romatizmaya, varislere kadar çok geniş bir alanda üzerlik tohumu yağını kullanabilirsiniz. Üzerlik tohumunun içerisinde çok az miktarda yağ bulunduğu için %100 soğuk sıkımını bulmanız zordur veya çok pahalıdır. Bunun yerine kendiniz evinizde de üzerlik tohumu yağı üreterek kullanabilirsiniz. Üzerlik Tohumu Yağı Nasıl Yapılır? linkinden evinizde pratik bir şekilde üzerlik yağı üretebilirsiniz.

Özellikle grip, soğuk algınlığı ve koronavirüs için üzerlik tohumu yağı iyi gelecektir. Üzerlik tohumu yağını ağrıyan yerlerinize, burun, solunum yolları ve alna sürerek rahatlayabilirsiniz.

Üzerlik tohumu çayı tükettiğinizde daha rahat nefes alıp verdiğinizi göreceksiniz, yağını da kullandığınızda ek bir rahatlama sağlanacaktır.


Üzerlik Tohumu Zayıflatır mı? Üzerlik Tohumu ile Zayıflama
10 Temmuz 2020
akrepburcu.com


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Kullanıcı avatarı
Ahmet
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 605
Yaş: 46
Kayıt: Pzr 09 Eki, 23:59

Re: Üzerlik Tohumu Zayıflatır mı? Üzerlik Tohumu ile Zayıflama

Okunmamış mesaj gönderen Ahmet » Cmt 11 Tem, 02:14

Tütsü yapınca rahatlıyorum.
YA Sevmeli Beni YA Öldürmeli

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Üzerlik Tohumu” sayfasına dön