Tüm Portala Selam.
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
arkadaşlar toplu katliam yaptırmayın bana. armagedon kim yahu siz hayatınızı hep böyle insanları birbirlerine benzeterekmi geçirirsiniz??
sevgili hulya ilk mesajını benim içinmi kullandım sakın armagedon sen olamayasın: ))bende senin armagedon olduğunu düşünüyorum nedense...
gece_akrebi sendemi be kardeşim sen bari yapma zorla armagedon yapacaksınız beni: )hoşgeldin, sen armagedon olmayasın : )
hayatın portaladan ibaret olmadığını anladığı için gitmiş bence kedi hanım hem ne sizin bu armagedon merakınız allah allah yawwbende tam kendisi oldunu düşünüyorum o portaldan vazgeçemez hayatının bir parçası olmuş
- SelçukÖzcan
- *SiyahAkrep*
Armadillo hoşgeldiniz..
Bu konuda senin Armegadon olduğun söylentilerinin artması sebebi ile armagedon ile konuştum. Kendisi şu anda özel sebeplerle portala giremeyeceğini söyledi. Dolayısı ile Armadillo'nun da Armagedon olma ihtimali yok diyorum. Herkesin içi rahat olsun döndüğünde bunu bizden gizlemez.
Bu konuda senin Armegadon olduğun söylentilerinin artması sebebi ile armagedon ile konuştum. Kendisi şu anda özel sebeplerle portala giremeyeceğini söyledi. Dolayısı ile Armadillo'nun da Armagedon olma ihtimali yok diyorum. Herkesin içi rahat olsun döndüğünde bunu bizden gizlemez.
Şunu bilmek gerekir ki, bu nesnel, gerçek bir zorluk ve de bunun üstesinden ancak bilimsel kesinlik ve soyutlama çıraklığı ile gelinebilir. Bu çıraklık eğitimiyse bir günde tamamlanmıyor.
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
-