Tanıyalım - Tanıtalım
- TutanKamon
Tanıyalım - Tanıtalım
Dileyen arkadaşlar bu bölümde kendilerini tanıtabilirler. Veya tanışmak istedikleri arkadaşlarla sohbet edebilirler.
-
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
Ben Moon Scorpion, TAMER
Gizemli sıradışı fantastik sıradışı renkli bir karakter
Beni tanımak o kadar kolay olmasa gerek, benimle anı yaşamak gerek.
Bilmem anlatabiliyormuyum...
Şuan vatani hizmetimi yapmaktayım... ELAZIĞ JANKOM SANTRAL
Herhese selamlarımı sevgilerimi iletiyorum...
Görüşmek dileğiyle...
Gizemli sıradışı fantastik sıradışı renkli bir karakter
Beni tanımak o kadar kolay olmasa gerek, benimle anı yaşamak gerek.
Bilmem anlatabiliyormuyum...
Şuan vatani hizmetimi yapmaktayım... ELAZIĞ JANKOM SANTRAL
Herhese selamlarımı sevgilerimi iletiyorum...
Görüşmek dileğiyle...
İyi olmuş bu bölüm..
Ben Engin Yaşım 24 kara kaşlı, kara gözlüyüm ve ayriyetten selvi boyluyum. ilgilenenler!! hadi ne bekliyorsunuz??
Siberalemle Karıştırdım galiba. Eee az Sürtmedim orda:DD yeter bu kadar eğlence..
Elazığ Fırat üniversitesinde elektronik Öğretmenliğinde okuyorum(uzatmalardayım).İzmirde oturuyorum.İlginç ve gizemli olan herşeye ilgi duyarım.Yaklaşık her özelliği taşıyorum akrep burcunun.Sizin gibi gizemli arkadaşlarla gizemli konular hakkında bilgi edinmek hoşuma gidiyor.
Tüm Akrep portalı Üyelerine Saygılar..
Ben Engin Yaşım 24 kara kaşlı, kara gözlüyüm ve ayriyetten selvi boyluyum. ilgilenenler!! hadi ne bekliyorsunuz??

Elazığ Fırat üniversitesinde elektronik Öğretmenliğinde okuyorum(uzatmalardayım).İzmirde oturuyorum.İlginç ve gizemli olan herşeye ilgi duyarım.Yaklaşık her özelliği taşıyorum akrep burcunun.Sizin gibi gizemli arkadaşlarla gizemli konular hakkında bilgi edinmek hoşuma gidiyor.
Tüm Akrep portalı Üyelerine Saygılar..
Fire from the black shadows......
- Deli Akrep
- *GriAkrep*
Güzel bölümdesin Smuglers.
Bende Emre. İstanduldan. Akrep Burcunun Özelliklerini Tam anlamıyla taşıyorum. Bikgisayar Teknisyeniyim. Kara Gözlü, Kahve Saçlı, 1,80 Boy. Body Kaslar...
Geceleri, Sporu, Yüzmeyi, Özellikle Dağ Sporlarını (Yalnız Olanını Tercih Ederim) ve Yeni yerler keşfetmey çok severim.
Bende Emre. İstanduldan. Akrep Burcunun Özelliklerini Tam anlamıyla taşıyorum. Bikgisayar Teknisyeniyim. Kara Gözlü, Kahve Saçlı, 1,80 Boy. Body Kaslar...
Geceleri, Sporu, Yüzmeyi, Özellikle Dağ Sporlarını (Yalnız Olanını Tercih Ederim) ve Yeni yerler keşfetmey çok severim.
~~~O Geri Döndüüüüüü~~~
Delirtmeyiiinnnn Beniiiiiiiiiii Kardeşiiiimmm
Delirtmeyiiinnnn Beniiiiiiiiiii Kardeşiiiimmm
Kabul ederiz tabi ki neden kabul etmeyelim ki. Hoş geldin aramıza ancak Kova ile Akrebin anlaşabildiğini de ilk defa okudum. Ne gözlemlerimde ne de astrolojide gerçekte kova ile akrep uzun vadeli anlaşamazlar. Kısa vadeli (cinsellik) olabilir belki.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
marjinal farklı sıradışı özgür
merhaba ben bodrumdan ibrahim, 25 yaşında 178 boyunda ela gözlü 70 kilodayım.kendimi tam anlatmıyacağım çünkü, hepimiz aynı özelikleri taşıyoruz. 

En son POİSON tarafından Çrş 05 Eki, 15:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.