Tanıyalım - Tanıtalım
slmlar akrepler ayşegül ben şu yerden yere vurdugunuz akrep
kelimenin tam anlamıyla tipik akrepbim sapına kadar akrep memleket elbistan... kara kaşlı kara gözlü akrep gözlerinin yakıcılıgını ve güzelligini belirmeme gerek yok bugday tenli ve akrep olunca tabiii çok çekici oldugum söylenir.yalnız yanlış anlaşılmasın sadece terazi erkekleri çekim alanımda yer alır ki bir teraziye aşıgım ögrenciyim bu kadar.
kelimenin tam anlamıyla tipik akrepbim sapına kadar akrep memleket elbistan... kara kaşlı kara gözlü akrep gözlerinin yakıcılıgını ve güzelligini belirmeme gerek yok bugday tenli ve akrep olunca tabiii çok çekici oldugum söylenir.yalnız yanlış anlaşılmasın sadece terazi erkekleri çekim alanımda yer alır ki bir teraziye aşıgım ögrenciyim bu kadar.
- zümrüd-ü AnKa
Orası burası....
Biz akrepler, gezgin bir ruha sahibiz bilirsiniz. Bir yerde çok uzun süre kalmayız, durur, çözer ve bir başka gizeme doğru yol alırız. Bir akrep her yerdedir ama hiçbir yere ait değildir. Burası, bu dünyada aidiyet duygusunu hissettiğim birkaç yerden biri. Akrep olmaktan ve aranızda bulunmaktan sonsuz mutluluk duyuyorum . İzmir'den Devrim ben . 31 yaşında sigorta sektöründeyim. Hepinize gecikmiş bir: Merhaba....
"Ağaçlar köklerini göğe uzatmazlar. Aksine toprağın derinliklerine gizlerler"