tanışma
tanışma
[glow=red]selamlar herkese.. bugün netten astral seyahatle ilgili bişeyler ararken sitenize rast geldim. biraz muhabbetlere baktım hoşuma gitti konular.bayadır bir forum sitesinde bulunmamıştım.. reklam yapmak gibi olmasın ama en son metaltr.net deydim belki duymuşsunuz.forum arkadaşlıkları güzel olur..severim paylaşımları..ben geldim hoşbuldum.siz de hoşgörmüşsünüzdür umarım..[/glow]
Yaratıcıyı güldürmek istiyorsan O'na planlarından bahset..
- OceansKing
- *GriAkrep*
- akrepakrep
- *SiyahAkrep*
hoşgeldin gizz....
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
gizzz bu nik yabancı gelmiyor bana? bu güzel ortam her kişiye nasip olmaz arkadaşım.bulunduğun ortam sana mutluluk huzur ve bilgini zihnini açıyorsa bilki orası senin yuvandır.seni sürekli aramızda görmek dileğiyle aramıza hoş geldin.
Cevap yazarken düşün ve öyle yaz. Konuşmadan önce anla ve öyle konuş.
böyle bir portalı akrepler yerine yengeçlerden beklerdim açıkcası tüm su grubu burşları aynı tarz şeyler hissetmelerine rağmen site açıp spiritüel konuları presente etme gibi marjinal bir tavrı yengeçler daha rahat gösterebilirdi akrepler daha içe kapanık cool ve daha katı karatkere sahiptir balıklar ise böyle bişe yapmaya üşenir veya akıl edemez :-) herneyse aranızda olmak güzel aradığımı bulacağımdan eminim. herkeze selamlar.
- AKREP KADINI
- Deli Akrep
- *GriAkrep*
- Deli Akrep
- *GriAkrep*
toplumun en sosyalleri yengeçlerdenmi çıkar güldürme beni secret. az çok burçlarla ilgili bilgimiz vardır. bu siteyi kurmadan uygulamalı çok gözlem yaptık biz. yengeçlerde sosyallik varsa bende sezarım.
sen akrepleri tanımıyorsun herhalde. aslan akrebin yansıması olur sadece. akrepler egonun zirvesindedirler. ortaya çıkmayı sevmedikleri için diğer burçlar gibi bunu yansıtmazlar. bunu acizlik olarak görürüz :wink:
sen akrepleri tanımıyorsun herhalde. aslan akrebin yansıması olur sadece. akrepler egonun zirvesindedirler. ortaya çıkmayı sevmedikleri için diğer burçlar gibi bunu yansıtmazlar. bunu acizlik olarak görürüz :wink:
~~~O Geri Döndüüüüüü~~~
Delirtmeyiiinnnn Beniiiiiiiiiii Kardeşiiiimmm
Delirtmeyiiinnnn Beniiiiiiiiiii Kardeşiiiimmm
-