slm akrepler ben geldim
slm akrepler ben geldim
[glow=red]yalnızefe nin sitesinde co-adminim yalnızefe'nin burayı bana tavsiye etmesiyle sizlerle beraber kaliteli paylaşımlarda bulunmak istiyorum..[/glow]
- No.SympaThy
- *SiyahAkrep*
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
- OceansKing
- *GriAkrep*
Hoşgeldin Başhekim...
Bir bildirimde bulunayım. Yakın zamanda astroloji ve burçlarla ilgili bir takım başlıklar açmışsın, ancak çoğu zaten portalda mevcut olan ve işlenmiş başlıklardı. Dolayısıyla konu kalabalığını önlemek için yanıt gelmemiş olanları silebilir, yanıt verilenleri de öncekileriyle birleştirebilirim. Haberin olsun istedim. Bu arada konunun daha önce işlenip işlenmediğini ana sayfadaki "Google Portal İçi Arama" kısmında arama yaparak öğrenebilirsin.
Paylaşımlarını bekliyoruz, sevgiler...
Bir bildirimde bulunayım. Yakın zamanda astroloji ve burçlarla ilgili bir takım başlıklar açmışsın, ancak çoğu zaten portalda mevcut olan ve işlenmiş başlıklardı. Dolayısıyla konu kalabalığını önlemek için yanıt gelmemiş olanları silebilir, yanıt verilenleri de öncekileriyle birleştirebilirim. Haberin olsun istedim. Bu arada konunun daha önce işlenip işlenmediğini ana sayfadaki "Google Portal İçi Arama" kısmında arama yaparak öğrenebilirsin.
Paylaşımlarını bekliyoruz, sevgiler...
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
astroloji bölümü senin silmekde özgürsün [yanlış anlama] ama konu açtığım bölümde o konuları görmedim google portalı da bi haberci üyemiz söyledi ama nikini unuttum tşk ederim uyardığın ve uyardığınız için konularım feda olsun sadece biraz zamana ihtiyacım var forum çok geniş kapsamlı ondan zaman lazım...