HERKESE MERHABA
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
aha bır efendy daha varmış sitede..merhaba tanısmıyoruz ancak tanısırız..kuki sanada merhaba..üstündeki effendy nasıldır bılemem ama altındakı EFENDY yi tanırsınız zamanla..dostlar bıde sıteye fotografımı ekleyemedım..3kb dan az olacak dıyor hazırladım ancak kabul etmıyor..ve sıte cok yavas işliyor..neden bu kadar agır?
Realite Sabit, Algı Değişkendir
hah sımdı oldu kuki..yasına baktım 37 yazıyor..ayar cekmek falan bozar bızı
dedım bu yasta bırı nasıl konusmadır..bu arada yesıl göz sen dıyon kardeş hoşbulduk 
kendımıde kısaca tanıtayım..adana da yasayan 2 kız cocugu annesıyım..bılgısayar muhendısı eskısıyım..eskısıyım cunku 6 yıldır meslekten uzagım..fotograf ekleyebılırsem gercek bır akrep oldugumu gozlerımden anlayacaksınız:)

kendımıde kısaca tanıtayım..adana da yasayan 2 kız cocugu annesıyım..bılgısayar muhendısı eskısıyım..eskısıyım cunku 6 yıldır meslekten uzagım..fotograf ekleyebılırsem gercek bır akrep oldugumu gozlerımden anlayacaksınız:)
Realite Sabit, Algı Değişkendir
Hoş Geldin aramıza EFENDY01.EFENDY01 yazdı:aha bır efendy daha varmış sitede..merhaba tanısmıyoruz ancak tanısırız..kuki sanada merhaba..üstündeki effendy nasıldır bılemem ama altındakı EFENDY yi tanırsınız zamanla..dostlar bıde sıteye fotografımı ekleyemedım..3kb dan az olacak dıyor hazırladım ancak kabul etmıyor..ve sıte cok yavas işliyor..neden bu kadar agır?
Küçük bir düzenleme nedeni ile ayarları geçici bir süre düzenlemek zorunda kalmıştım. Yüklenebilir Avatar boyutu Şu an 30 KB'tır.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
-