HERKESE MERHABA
"tehlikeli bir akrep olduğumu" desen daha iyiydi be... Ne yalan söyleyeyim, o resmini çeken makinenin yerinde ben olmak isterdim. Gözlerin ne kadar dominant bakıyorsa, bir o kadar da derin ve yumuşacık bakıyor. Tutkuların gözlerine vurmuş adeta. İşte bir akrebin içinde barındırdığı mucizevi zıtlıklardan sadece bir tanesi. Senelerdir hep bunu düşünürüm; hem kendime hem de etrafımdaki Akreplere bakarım, şu sorunun cevabını kafamda bir türlü billurlaştıramadım: "Bir Akrep bu kadar büyüleyici zıtlığı, içinde bu derece ustalıkla, gel-git'ler yaşamadan nasıl taşıyabiliyor?" Sanırım bunun "Yüce Yaratıcı'nın Ululuğu"ndan başka bir yanıtı yok. Var mı aramızda bunun açıklamasını tam anlamıyla yapabilen? Varsa rica ederim beni de (bizi de) aydınlatsın.EFENDY01 yazdı:fotograf ekleyebılırsem gercek bır akrep oldugumu gozlerımden anlayacaksınız:)
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
- HaKaNeFeNDi
- HaKaNeFeNDi
Efendim merhabalar ve hoş buldum... Gözlerinize methiyeler dizmek isterdim ama inanın bunu sizin karşınızda o güzelliklerin içine bakarken kendimden geçtiğimde yapmak çok daha keyifli olur... Diğer mesajlarınızın bir kısmını takip edebildim ama inanın zerafetiniz klavyenizin her tuşuna dokunduğunuzda ortaya çıkan harflerden oluşan kelimlerinizden ve nükteli cümlelerinizden o kadar belli ki... Size küçük bir sual sormak istiyorum müsadenizle... Gece göl kenarında ayın ışığı göle vuruyor ve o anda sizde o gölün kenarında oturuyorsunuz... Acaba hangi ışıltı daha parlak ve daha güzel? Gözlerinizin mi yoksa ayın mı? Eğer bu sahneyi sizinle yaşama fırsatım olsaydı gözlerimi gözlerinizden kaçırıp bir an yakamozlara baksam inanın gözlerimi yaşarken bağışlarım sizin gibi bir güzelliği 1 sn olsun göremedi diye...
- akrepakrep
- *SiyahAkrep*
-