Zehirsiz,KISKAÇLI Obir YENGEÇ......Selam herkese :)
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
hosgelmissin, bende simdi hirvatistandan yeni geldim, okulla 5 günlügüne geziye gitmistim... ama siteyi nekadar cook özlemisim. simdi okudum yazilari, umarim güzel vakitler gecirirsin sitede vede uzun süre kalirsin... 

Madem ki bu kere maglubuz
Netsek neylesek zaid
Gayri uzatmam sözü
Madem ki fetva bize ait
Verin ki basak bagrina mührümüzü
Netsek neylesek zaid
Gayri uzatmam sözü
Madem ki fetva bize ait
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
bende tsk ederim, iyi gecti, ama almanyaya geri döndügümde serin bir havayla karsilastim
avatarimin altinda türkiye yaziyor ama almayada yasiyorum malesef
(
resim göndermeyi becerebilirsem resim yollamak istiyorum siteye, özellikle cünki site icin resim cekip durdum

avatarimin altinda türkiye yaziyor ama almayada yasiyorum malesef

resim göndermeyi becerebilirsem resim yollamak istiyorum siteye, özellikle cünki site icin resim cekip durdum

Madem ki bu kere maglubuz
Netsek neylesek zaid
Gayri uzatmam sözü
Madem ki fetva bize ait
Netsek neylesek zaid
Gayri uzatmam sözü
Madem ki fetva bize ait
sitenizin varlığını 1,5 yıldır biliyordum izden sayesinde ama üye olup sizlerle tanışmak ve sitenizde bilgi alışverişinde bulunmak buraya kadarmış, daha 1 ay bile olmadan sitenizden ayrılıyorum...siteniz çok marjinal,çok ta güzel,ayrıca çokta kapsamlı... maalesef aramızda hala tartışmayı bilmeyen arkadaşlarımız var, ben daha fazla kimseyi incitmeden aranızdan ayrılıyorum, kırmış olduğum herkesten de konusu ne olursa olsun eğer kırılmışlarsa özür diliyorum. kendinize çok iyi bakın akrep dostlar....
TÜRK DEMEK, TÜRKÇE DEMEKTİR, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
msn de söylediğim gibi www.akreportalnet.com sayfaları sana daima açık arkadaşım. biraz dinlen unut bu yaşananları. en kısa zamanda görüşmek üzere. geldiğin kişi yüzünden gitmen olmadı. eminim sadece düşünceleriniz karşı çaptandır yoksa siz ikinizde kaliteli ve seviyeli insanlarsınız dilerim kendini fala özletmezsin.kendinize çok iyi bakın akrep dostlar....
-