merhaba..
voltaren hoşgeldin aramıza ...
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
[quote="dark_venus"]Eczacilik fakultesindeyim desem (:[/quote]
dark_venus senin için bir sakıncası yoksa derslerine nasıl çalıştında bu başarıyı elde ettin
bende öğrenciyimde neroloji bölümüne merak saldım nasıl çalışmam gerektiği hakkında planlı olamıyorum umarım bana yardım edersin .
dark_venus senin için bir sakıncası yoksa derslerine nasıl çalıştında bu başarıyı elde ettin
bende öğrenciyimde neroloji bölümüne merak saldım nasıl çalışmam gerektiği hakkında planlı olamıyorum umarım bana yardım edersin .
HER KONUDA VİCDANIM SESİNİ DİNLESEYDİM
KARA VİCDANLI OLURDUM
İYİKİ DE KALBİMİN SESİNİ DİNLEMİŞİM
KARA VİCDANLI OLURDUM
İYİKİ DE KALBİMİN SESİNİ DİNLEMİŞİM
- dark_venus
- *SiyahAkrep*
voltaren
Ben eczacilikta okumuyorum hatta Universite falan hic ziyaretim olmadi (:
Sakaydi sadece... (:
Ama herseyden bilgi sahibi olmaya calismak gibi bir derdim var basari
dedigin sey belki budur ne dersin ?
Ama istedigin bolumle yapabileceklerin ortusuyorsa basarili olacagina inaniyorsan gayretin yeterlidir..
Bu arada konsantrasyon gibi bir problemin varsa Portalimizdaki ilgili bolumlere bir goz at derim sana uyan birseyler elbette vardir..
Ben eczacilikta okumuyorum hatta Universite falan hic ziyaretim olmadi (:
Sakaydi sadece... (:
Ama herseyden bilgi sahibi olmaya calismak gibi bir derdim var basari
dedigin sey belki budur ne dersin ?
Ama istedigin bolumle yapabileceklerin ortusuyorsa basarili olacagina inaniyorsan gayretin yeterlidir..
Bu arada konsantrasyon gibi bir problemin varsa Portalimizdaki ilgili bolumlere bir goz at derim sana uyan birseyler elbette vardir..
Bu bilgiyi aramakla bulamazsın.
Ama ne var ki bulanlar, yalnızca aramış olanlardır
Mucizeler olmaktadır.Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgilerimize aykırı olarak...
Ama ne var ki bulanlar, yalnızca aramış olanlardır
Mucizeler olmaktadır.Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgilerimize aykırı olarak...
-