hoşbuldum
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
teşekkürler hepinize çok büyük bir forum insanın başı dönüyor:)
ama sevdiğim türden derin insanları böyle biraraya toplaması harika:)
HOŞBULDUM:)
ama sevdiğim türden derin insanları böyle biraraya toplaması harika:)
HOŞBULDUM:)
Ay Akrep’in çekiciliği mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü değildir ve hiç bir şey imkansız değildir. Dış etkenler ya da diğer kişiler onun yolunun üstüne taş koyamaz.
evet iyi saklanmışsınız epey derinlere inmek gerekiyormuş buraya gelebilmek için:)Sun's GirL yazdı:ayakrep biz saklanmıştık bizi bulmak pek kolay değildi : ) ama bulduysan sendede vardır birşeyler : ) hoşgeldin aramıza.
teşekkürler sun's girl hoşbuldum..
Ay Akrep’in çekiciliği mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü değildir ve hiç bir şey imkansız değildir. Dış etkenler ya da diğer kişiler onun yolunun üstüne taş koyamaz.
hoşbuldum damla584damla584 yazdı:hoş geldin... :P