Duygusal Balıktan Marjinal Akreplere
Öyle olsun
Bazı arkadaşlar balık denince kızarma falan hatırlıyorlar. Bişmiş balık yemeyi herkes sever. Ama bazı balıklar yenmez bilmem ne anladınız. 

YA Sevmeli Beni YA Öldürmeli
anlamayanlara açıklama
yani diyorumki bazı balıklar vardır yenir (hamsi istavrit palamut vb.) ama bazı balıklarda vardır yenmez(köpek balıgı balina vb) anlatmak istedigim buydu. Gerçi fafi'i ler denizden babam çıksa yerim diyorlar ama sizin meshebinizi bilmiyorm...............
ahmet genelde balık erkekleri duygularına gem vurmadan ve yerinmeden kendilerini ifade edebildikleri için daima birazcık hemcinsleri tarafından kıskanılmışlardır...ama biz akreplerin herzaman en ii dostları olmaktan hiç vazgecmemişlerdir...sen ne kadar hisli ve kırılgan biri olsanda bu tip kendilerine fikirlerine bile vakıf olmayan kişilerin seni kırma cabalarının sonuç verecegine inanmıyorum....sevgilerle....
tek ihtiyacımız sevgi dolu bir yurek ve gucunu sevgiden alan bir ruhtur...
aAlah razı olsun kardeş. Bende senin gibi düşünüyordum ama her ne kadar burçların insan karakteri üzerinde etkisi olsada insanın yetiştirilme tarzı ve aldıgı egitim nedeniyle malesef tüm akrepler senini kadar kibar ve samimi degil.Öyle olmasını ummak birzcıkta melenkoni olur sanırım.
Oma varsın bazı akrep kardeşlerimin balık denince karınları guruldasın .
saygılar
Oma varsın bazı akrep kardeşlerimin balık denince karınları guruldasın .
saygılar
- SİYAH_AKREP
- *SiyahAkrep*
Nerelerden geldik buralara:) akrep akreptir balık da balık...ikisinin de sezgisel olduğu doğru su grubuna mensuplar ama akrep kararlıdır balığın çelişkili duygulara yenilen bağımlılığı yoktur onda.Karar verir ve yapar hepsi bu:) Kimse sana balık olduğun için bişey demiyorki çok tatlısın:)
"Metafizik açıdan dış dünyanla iç dünyan uyum içinde olduğu zaman, evren de rüzgarını senin kanatlarının altına üfler, sana yeni yeni hazineler yollar."
balık benden uzak durmasını istediğim sulardan. onlara baktığınızda sürekli ağlıyor hissi uyanır. insanın içindeki o acıma duygusunu canlandırmazlar mı sinir oluyorum. mızmız, bebekler
Duygularım gitti benden, sende bende uzaklara, sen zaten duygunun en alt sınırındaydın. Ha *Yasak Kelime* git istediğin yerlere. İster viraneye ister biraneye ister mezbahaneye.
- SİYAH_AKREP
- *SiyahAkrep*
-