Duygusal Balıktan Marjinal Akreplere
BALIK İNSANI İLE İYİ ANLAŞIRIM KIRILDIĞIM KİŞİLERDE OLMUŞTUR. BEN BALIĞIN DUYGUSAL ZEKASINA HAYRANIM BİRKERE ONUN İYİ NİYETLİ DÜNYASINADA. DİĞER BURÇLARLA OLDUĞU GİBİ İKİ BURCUNDA BİRBİRİNDEN ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEY VAR. BEN BUNLARI YAŞADIM AMA BURADA YAZMAK GEREKMEZ YAŞAYAN BANA HAK VERECEKTİR.YAŞAMAYAN MUTLAKA BALIĞIN DÜNYASINA GİRSİN ÇOK KEYİF ALACAKTIR.
Olmaz olmaz deme hiç.
Hahah hic gulecegim yoktuEvet itiraf ediyorum;duygusalım.Ama esen rüzgarın ugultusu kulagıma aşka dair birşeyler fısıldıyorsa, gökyüzünde uçuşan kuşların kanat sesleri bana ayrılık şarkılarını hatırlatıyorsa;karanlık gecelerde kulagına gelen böcek sesleri yanlızlıgıma tüm yalnızlar adına bestelenmiş bir hüzzam şarkıdan farksızsa benim için;karanlık ve izbe köşelerde dertlilerin dertleryle dertlenip oturup aglıyorsam;yetimlerin başını okşuyorsam,göz yaşlarını siliyorsam,üzülme buda geçer diyorsam;karanlık geceler hüzünle yogrulan gönlüme bir dostsa ,bülbüllerin güllere yaktıkları derli nagmeleri duyunca aglıyorsam;gariplerin, çaresizlerin, kimsesizlerin halleri yüregimi daglıyorsa;gurbetten dönen ogullarını kucaklayan anaların yavrum deyip aglamalarına yanıyorsa yüreyim SUÇMU? Evet ben bir balıgım.Yumuşaktır yüregim.Gök yüzünü parçalarcasına çakan bir şimşekten ürkecek kadar ürkek,karanlık gecelerde etrafa göz kırpan yıldızlar kadar cesurum.Evet ben bir balıgım.Aglarım anlatamam,söylerim dinletemem.dili baglı kalimin, bundan çok bizarım.Gelin şu duygusal kardeşinizi daha fazla üzmeyin sitesine giri verin.Olmazmı?

Tekzip
Ben sahtekar olabilirim.Siteme üye toplamak amacıyla duygu sömürüsü yapmışta olabilirim.Ama hiç olmassa belki yalanda olsa (size göre) duygularımı yazabilme yetenegim var. Haha güleyim bari tarzı eleştirileri günümüzde dinazor kılıklı, köhneleşmiş zihniyete sahip, hala mazinin karanlık derelerinde yuvarlanıp duran iki kelimeyi yanyana getiripte meramına anlatma yeteneginden yoksun kişiler kullanıyor.(üstünüze alınmayın)
Bu yazımada eleştiri getirecekseniz.Haha güleyim bari gibi Banu Alkan kılıklı kadınların yada ne oldugu belirsiz yumuşakça sınıfından erkeklerin konuşmatarzıyla yapmayın bunu .Yoksa muhatabım degilsiniz.Saygılar.
Bu yazımada eleştiri getirecekseniz.Haha güleyim bari gibi Banu Alkan kılıklı kadınların yada ne oldugu belirsiz yumuşakça sınıfından erkeklerin konuşmatarzıyla yapmayın bunu .Yoksa muhatabım degilsiniz.Saygılar.
YA Sevmeli Beni YA Öldürmeli
adamına çattın
Bizim ahmetle ugraşılmaz iyi tanırım adamın bu yaşta 120 civarında hikayesi var laf ebesidir yani .Ama sinirlidir. Sakın bulaşmayın bence.Benden söylemesi.
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
-