BİR KİTAPTA SEN YOLLA
BİR KİTAPTA SEN YOLLA
KIYMETLİ GÖNÜL DOSTLARIMIZ
DAHA YADINLIK VE MUTLU BİR DÜNYA İÇİN ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN EN GÜZEL BİR ŞEKİLDE EGİTİLMESİ GEREKLİLİĞİNE ELBETTEKİ SİZLERDE KATILIRSINIZ.GELECEGİN DÜNYASINDA ÜLKE VE MİLLET OLARAK SÖZ SAHİBİ OLABİLMEK ÇOCUKLARIMIZIN OKUMASINA ,ARAŞTIRMASINA VE ÇOK ÇALIŞMASINA BAGLI.
ÇOCUKLARIMIZIN EGİTİLMELERİ VATAN VE MİLLETİMİZ İÇİN FAYDALI BİRER BİREY OLABİLMELERİ İÇİN OKULUMUZA KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ.
KENDİ BENLİGİNİ UNUTMUŞ, AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ YAŞAYAN,KÜLTÜREL YOZLAŞMA İÇERSİNDE BOCALAYIP DURAN GENÇLERDEN ŞİKAYETÇİ İSENİZ NE DURUYORSUNUZ? BİR KİTAPTA SİZ YOLLAYIN.
NOT:Okulumuza: hikaye, şiir, roman, araştırma- inceleme,deneme ansiklopedi ve kaynak eser kitapları yollaya bilirsiniz.Milli Egitim Bakanlığı tarafından tavsiye edilmeyen kitapların yollanmaması rica olunur.Yollanması surumunda okul kitaplıgına konulmayarak sahibine iade edilecektir.
GELECEGİMİZE YAPACAGINIZ KATKINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ADRES:Şanlıavşar ilköğretim okulu BOZOVA ŞANLIURFA
DAHA YADINLIK VE MUTLU BİR DÜNYA İÇİN ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN EN GÜZEL BİR ŞEKİLDE EGİTİLMESİ GEREKLİLİĞİNE ELBETTEKİ SİZLERDE KATILIRSINIZ.GELECEGİN DÜNYASINDA ÜLKE VE MİLLET OLARAK SÖZ SAHİBİ OLABİLMEK ÇOCUKLARIMIZIN OKUMASINA ,ARAŞTIRMASINA VE ÇOK ÇALIŞMASINA BAGLI.
ÇOCUKLARIMIZIN EGİTİLMELERİ VATAN VE MİLLETİMİZ İÇİN FAYDALI BİRER BİREY OLABİLMELERİ İÇİN OKULUMUZA KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ.
KENDİ BENLİGİNİ UNUTMUŞ, AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ YAŞAYAN,KÜLTÜREL YOZLAŞMA İÇERSİNDE BOCALAYIP DURAN GENÇLERDEN ŞİKAYETÇİ İSENİZ NE DURUYORSUNUZ? BİR KİTAPTA SİZ YOLLAYIN.
NOT:Okulumuza: hikaye, şiir, roman, araştırma- inceleme,deneme ansiklopedi ve kaynak eser kitapları yollaya bilirsiniz.Milli Egitim Bakanlığı tarafından tavsiye edilmeyen kitapların yollanmaması rica olunur.Yollanması surumunda okul kitaplıgına konulmayarak sahibine iade edilecektir.
GELECEGİMİZE YAPACAGINIZ KATKINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ADRES:Şanlıavşar ilköğretim okulu BOZOVA ŞANLIURFA
YA Sevmeli Beni YA Öldürmeli
Katkılarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Kitap gönderen arkadaşların isimleri kitaplara "Akreplerin Portalından ....... tarafından Okulumuza Hediye Edilmiştir" tarzında not düşülecektir.
Ayrıca tüm öğrencilere kütüphaneye gelen kitapların nereden ve kimlerden geldiğiyle ilgili açıklama yapılarak duyrulacaktır. Akrepler iyiliği de iyilik yapanıda unutmazlar biliyorsunuz.
Ayrıca tüm öğrencilere kütüphaneye gelen kitapların nereden ve kimlerden geldiğiyle ilgili açıklama yapılarak duyrulacaktır. Akrepler iyiliği de iyilik yapanıda unutmazlar biliyorsunuz.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
Sevgili Serçe katılım için çok teşekkürler. Hangi kargo ile gönderdiğinizi belirtirseniz kargoyu arayıp bilgi alabiliriz. Burda köye kargo servis yapmıyor sanırım. Kargo ulaştığında Ahmet Kardeşimiz Urfaya gidip alabilir.SERÇE yazdı:SEVGİLİ AHMET DÜN KARGO İLE BİR KISIM KİTAP GÖNDERDİM YAKINDA ULAŞIR SANIRIM.SONRA TEKRAR BAKACAĞIM. ARKADAŞLAR LÜTFEN BU HAYIRLI DAVETE KATILIN SEVGİLER
Çok teşekkürler Sevgili Serçe. İnan 1955 yapımı okulda kitap sayısı duvara asılmış ve iki raftan oluşan (normal bir bilgisayar masası uzunluğunda dahi yok) sınırlı. Onlarda geçmişten kalmış ve öğretmen arakdaşların bıraktıkları kitaplar. Emin ol tek bir kitap dahi büyük yarar sağlayacaktır.
Oskim Urfada hayli kargo firması var ama Aras, Yurtiçi ve MNG benim bildiklerim. Kargoların adreslerine gerek yok. Sana en yakın kargodan urfada (merkez -bizim okulun bağlı olduğu ilçede yok-) şubeleri olup olmadıklarını sorarsın büyük ihtimalle olur. Çünkü şehrin merkezinden şehirlerarası yol geçiyor.
Oskim Urfada hayli kargo firması var ama Aras, Yurtiçi ve MNG benim bildiklerim. Kargoların adreslerine gerek yok. Sana en yakın kargodan urfada (merkez -bizim okulun bağlı olduğu ilçede yok-) şubeleri olup olmadıklarını sorarsın büyük ihtimalle olur. Çünkü şehrin merkezinden şehirlerarası yol geçiyor.
teşekkürler
Kıymetli gönül dostları.Kampanyamıza gösterdiginiz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim .Hepinize yürek dolusu sevgiler saygılar .AHMET
YA Sevmeli Beni YA Öldürmeli
-