Yükseleni Akrep olan İkizler insanları
Astrolojide baktığımızda gerçekten, iki zıt bir burç olan akrep ve ikizler ..
Peki burç İkizler olup yükselen Akrep olursa nasıl bir kombine olur, kişiye ne gibi özellik katabilir ?
Yada Akrep burcu olan birinin yükseleni İkizler olursa nasıl bir kombine olur, kişiye ne gibi özellik katabilir ?
İki zıt burç bu kombinede iyice dengesizlik mi yaratır yoksa iyi bir dengede mi kalır..
Yoksa dengesizin önde gideni mi olurlar
Peki burç İkizler olup yükselen Akrep olursa nasıl bir kombine olur, kişiye ne gibi özellik katabilir ?
Yada Akrep burcu olan birinin yükseleni İkizler olursa nasıl bir kombine olur, kişiye ne gibi özellik katabilir ?
İki zıt burç bu kombinede iyice dengesizlik mi yaratır yoksa iyi bir dengede mi kalır..
Yoksa dengesizin önde gideni mi olurlar
En son Akrep tarafından Prş 15 Kas, 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: 404 hatası. 2010 yılında İkizler-Akrep tarafından girilen mesaj tekrar eklendi.
Sebep: 404 hatası. 2010 yılında İkizler-Akrep tarafından girilen mesaj tekrar eklendi.
-Ya Hep Ya Hiç-
"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"
"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"
Re: Yükseleni Akrep olan İkizler insanları
ikizler-akrep bileşiminin zorlu insanlar yarattığını okumuştum bir yerlerde:)
Hint astrolojisinde bende ikizler etkisi varmış:)..Astroloji ne kadar girift.Çin astroloıjisi,hint,türk,mısır vb derken birçok burçtan etki alıyor insan:)
Hint astrolojisinde bende ikizler etkisi varmış:)..Astroloji ne kadar girift.Çin astroloıjisi,hint,türk,mısır vb derken birçok burçtan etki alıyor insan:)
Lotus#MAVİ LOTUS
https://akreportal.com.tr
Akrep-Burcu.Com
Akrep-Burcu.Com
- İkizler_Akrep
işte bu benim , inanın sürekli kendimi tam anlamıyla keşfetme arzusuyla arayıştayım benim derdim hep kendimle zaten evet bazen ikizler etkisini hissederim bazen daha ağırlıklı akrep etkisini de ancak bu kardan çok çekişme hali gibi bunun bi iyi tarafından bakarsam karşımdaki insanı anlamakta zorluk çekmem bir insanı bir iyiliği bir kötülüğüyle değil tümüyle bakmaya yetiştirilme tarzından geldiği noktaya kadar görmeye çalışırım
Akrebin ateş yada havayla harmanlanması akrebe pozitiflik katar en çok bence:)Daha sıcak kanlı, anlayışlı olurlar böylece:)İkizler_Akrep yazdı: ↑Prş 18 Tem, 17:50işte bu benim , inanın sürekli kendimi tam anlamıyla keşfetme arzusuyla arayıştayım benim derdim hep kendimle zaten evet bazen ikizler etkisini hissederim bazen daha ağırlıklı akrep etkisini de ancak bu kardan çok çekişme hali gibi bunun bi iyi tarafından bakarsam karşımdaki insanı anlamakta zorluk çekmem bir insanı bir iyiliği bir kötülüğüyle değil tümüyle bakmaya yetiştirilme tarzından geldiği noktaya kadar görmeye çalışırım
Lotus#MAVİ LOTUS
Akrep-Burcu.Com
Akrep-Burcu.Com
- İkizler_Akrep
öyle enayilik durumuna varıncaya kadar öyle olurgüzin yazdı: ↑Prş 18 Tem, 18:04Akrebin ateş yada havayla harmanlanması akrebe pozitiflik katar en çok bence:)Daha sıcak kanlı, anlayışlı olurlar böylece:)İkizler_Akrep yazdı: ↑Prş 18 Tem, 17:50işte bu benim , inanın sürekli kendimi tam anlamıyla keşfetme arzusuyla arayıştayım benim derdim hep kendimle zaten evet bazen ikizler etkisini hissederim bazen daha ağırlıklı akrep etkisini de ancak bu kardan çok çekişme hali gibi bunun bi iyi tarafından bakarsam karşımdaki insanı anlamakta zorluk çekmem bir insanı bir iyiliği bir kötülüğüyle değil tümüyle bakmaya yetiştirilme tarzından geldiği noktaya kadar görmeye çalışırım

buna katılıyorum.İkizler_Akrep yazdı: ↑Cum 19 Tem, 17:25öyle enayilik durumuna varıncaya kadar öyle olurgüzin yazdı: ↑Prş 18 Tem, 18:04Akrebin ateş yada havayla harmanlanması akrebe pozitiflik katar en çok bence:)Daha sıcak kanlı, anlayışlı olurlar böylece:)İkizler_Akrep yazdı: ↑Prş 18 Tem, 17:50işte bu benim , inanın sürekli kendimi tam anlamıyla keşfetme arzusuyla arayıştayım benim derdim hep kendimle zaten evet bazen ikizler etkisini hissederim bazen daha ağırlıklı akrep etkisini de ancak bu kardan çok çekişme hali gibi bunun bi iyi tarafından bakarsam karşımdaki insanı anlamakta zorluk çekmem bir insanı bir iyiliği bir kötülüğüyle değil tümüyle bakmaya yetiştirilme tarzından geldiği noktaya kadar görmeye çalışırım![]()
Lotus#MAVİ LOTUS
Akrep-Burcu.Com
Akrep-Burcu.Com
Yukselen ikizler olursa akrep aşar kendini.
Su akrep yukselecek havaya. Ve zihni binbir turlu aydinlanacak. Cok fazla entellejtuel neşe ve yaratici yetenek olusur.
Ikizler burcu yukselen akrep olursa bu tam anlamiyla farkli.
Ikizler hava suya inip derinligi deneyimleyecek.
Yine ayni sonuc.
Benden biliyorum. Suda ki akrep sudan ateşe yukseldi.
Ikizler icin ofke konusu bir parlar ve hemen buhar olur.
Yay icin ofke konusu parlar yakar sonra buhar olur ofkesi.
Akrep icin ofke konusu. Parlamaz. Akar. Akar. Vardir. Vardir. Gittikce suda temizlenir kaybolur.
Yani akrep öfkesini yutar ofke akrebin icinde dönüşür ve güç olur. Güç.
Su akrep yukselecek havaya. Ve zihni binbir turlu aydinlanacak. Cok fazla entellejtuel neşe ve yaratici yetenek olusur.
Ikizler burcu yukselen akrep olursa bu tam anlamiyla farkli.
Ikizler hava suya inip derinligi deneyimleyecek.
Yine ayni sonuc.
Benden biliyorum. Suda ki akrep sudan ateşe yukseldi.
Ikizler icin ofke konusu bir parlar ve hemen buhar olur.
Yay icin ofke konusu parlar yakar sonra buhar olur ofkesi.
Akrep icin ofke konusu. Parlamaz. Akar. Akar. Vardir. Vardir. Gittikce suda temizlenir kaybolur.
Yani akrep öfkesini yutar ofke akrebin icinde dönüşür ve güç olur. Güç.
Şimdi yap!
-