Oğlak Burcu Stresten Nasıl Kurtulur, Nasıl Korunur

oğlak burcu stresten nasıl kurtulur, oğlak burcu ve stres, oğlak burcu nasıl rahatlar, oğlak burcu stresi nasıl yener

Oğlak Burcu (Capricorn) 22 Aralık - 20 Ocak
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Oğlak Burcu Stresten Nasıl Kurtulur, Nasıl Korunur

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 05 Haz, 22:19

Oğlak Burcu Stresten Nasıl Kurtulur, Nasıl Korunur
Resim

Oğlak Burcu Stresten Nasıl Arınır?

Oğlak hayatın gerçek zevkini çalışmakta bulan bir burçtur. Sıkıntılı dönemlerinde ise içgüdüsel olarak daha çok ve yoğun olarak çalışmaya devam eder. Yöneticiniz Satürn’ün etkisi ile sorumluluk sahibisinizdir. Gerçekçi ve pratik çözümlere değer verirsiniz. Öncü nitelik taşıdığınız için idarenin sizde olmasını istersiniz ve olayları başlatırsınız. Çok çalışarak kendinizi iyi hissedersiniz ama bazen yoğun işlerin arasında kendinizi kaybedebilir ve olayları bütün olarak algılayamayabilirsiniz. Yaptığınız işin emeklerinize değip değmediğinden emin olmalısınız. Eşiniz, kız ya da erkek arkadaşınız sizi fazla görememekten şikayet ediyorsa, iş programınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

Oğlak burcu toprak elementi olduğu için siz büyük ihtimalle deniz kenarından çok dağlık bölgelerde olmaktan huzur duyarsınız. Bir günlüğüne bile olsa, dağlık bölgelerde yürüyüş yapmak, tırmanmak, mağaralar keşfetmek sizi yeni bir insan yapacaktır. Oğlak burcu takım oyunlarını yönetir, arkadaşlarınızla futbol oynayarak stresinizi atabilirsiniz. Bu arada Oğlağın zayıf bölgesi olan dizlerinizi korumayı ihmal etmeyin.

Son derece sosyal bir insansınız zaten bu sebeple alanınızda eninde sonunda en tepeye yükselirsiniz. Ucuz ve salaş yerlere gitmekten hoşlanmazsınız, şık ve klas yerlerde bulunmak sizi mutlu eder. Oğlak (dağ keçisi) yüksek ve manzaralı yerlerden hoşlanır. Arkadaşlarınızla manzaralı şık bir restoranda yemek yemek moralinizi düzeltecektir.Yemek sırasında sürekli iş konuşmak yerine genel konulardan konuşarak rahatlamalısınız. Spor olarak tenis gibi daha sosyal sporları tercih etmelisiniz.

Oğlak burçları borsaya ve hobilerine yatırım yapmaya bayılırlar.TV ve internetten finansal yatırımlarını takip eder ve bu konuları sürekli olarak araştırırlar. Bazılarınız ise eski para, pul ve başka kolleksiyonlar yaparak oyalanırlar.

Oğlak burcu olarak tarihten zevk aldığınız için Discovery kanalını seyrederek, müzelere giderek kafanızı dinlendirebilirsiniz. Antika merakınız olabilir, bir şey satın almasanız bile açık artırmalarda değerli objelerin arasında iyi vakit geçirebilirsiniz. Birdenbire gevşeyeceğinizi zannetmeyin, bu biraz zaman alabilir.

Oğlakların çoğu anne ya da babalarına çok bağlıdırlar. Sizin için de böyle ise babanız ve anneniz ile bir arada vakit geçirerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Eski ya da yeni fark etmez komik bir film seyredin, esprili arkadaşlarınızla bir araya gelin. Kahkahalar atarken hiçbir derdinizin kalmadığını göreceksiniz.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Oğlak Burcu (Capricorn) 22 Aralık - 20 Ocak” sayfasına dön