Kova - İkizler Uyumu

kova burcu ikizler burcu uyumu, kova ikizler uyumu nasıldır? kova ve ikizler anlaşabilir mi? kova ikizler uyumu, kova ikizler uyumlu mu, kova ikizler aşk uyumu, kova ikizler ilişki uyumu, kova ikizler ilişkisi, kova ikizler cinsel uyumu

kova burcunun uyum tablosu, kova burcu uyum tablosu, kova burcu en uyumlu burç, kova burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır? kova burcu uyumu, kova burcu aşk uyumu, kova burcu cinsellik uyumu, kova burcu evlilik uyumu, kova burcu hangi burçla anlaşır
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 4681
Yaş: 47
Kayıt: Sal 22 Şub, 11:33

Kova - İkizler Uyumu

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici » Pzr 15 Oca, 21:47

Resim

Kova - İkizler Uyumu

Kova İkizler Uyumu - Kova burcu ile İkizler burcu anlaşabilir mi?

Kova Erkeği İkizler Kadını Uyumu veya Kova Kadını İkizler Erkeği Uyumu

Bu ışıltılı beraberlik daha iyi olamazdı herhalde! İkinizde entelektüel hava elementi olduğunuz için kitaplar, konular, seyahatler, şakalar, partiler, zengin bir sosyal hayat ve başka aktiviteler hayatınızdan eksik olmayacaktır.

Kova burcuna neden İkizler burcu ile evlendiğini sorun. Cevabı çabuk ve net olacaktır: "Eğlence için". İyi bir psikolog tüm çiftlerin diğer bütün nedenleri bir kenara bırakarak sadece bir sebep yüzünden evlenmelerini önermişti. Sonuç olarak, birlikte geçirdiğiniz zaman "eğlenceli" olmalı. Bu psikolog sizin ve İkizlerin birlikteliğini onaylıyor.

Aranızda öyle bir iletişim var ki, ikinizi de yoruyor. Arada bir şehir dışına çıkarak rahatlamak isteyebilirsiniz. İkinizin de kafalarınız hızlı işler, çok hızlı düşünürsünüz. Başkaları size yetişmekte zorlanabilir. Sevgilinize tanıştırmak istediğiniz çok arkadaşınız var. Birlikte arkadaş çevreniz genişleyecektir. Birbirinizle de iyi arkadaş olursunuz.

İkizler burcunun yataktaki oyunculuğu ve farklı bakış açıları hoşunuza gidecektir. İkiniz ne kadar modern olsanız, serbest bir ilişki ne kadar cazip görünse de dikkatli olun, ikinizden biri incinebilir. İkizler yeni akımlara kapılsa da çok özgür bir ilişki ikiniz içinde iyi bir fikir sayılmaz. Doğum haritalarınızda su elementleri yoksa, romantizme ihtiyaç duymazsınız.

İlişkiniz dört dörtlük olacaktır, birbirinize çok uygunsunuz. Birbirinize olan güveniniz, saygınız ve birlikte olmaktan aldığınız zevk hiç azalmayacaktır.


"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Kova Burcu Uyumu” sayfasına dön