Koç Burcu Çocuğu ve Eğitimi (21 Mart – 20 Nisan)

koç çocuğu, koç burcu çocuğu, koç çocuğu özellikleri, koç bebekleri, koç çocukları nasıl eğitilmeli, koç çocuğu nasıl

Koç Burcu Çocuğu ve özellikleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Koç Burcu Çocuğu ve Eğitimi (21 Mart – 20 Nisan)

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 20 Eyl, 23:27

Koç Burcu Çocuğu ve Eğitimi (21 Mart – 20 Nisan)
Resim

Koç Çocuğu Nasıl Eğitilir, Nasıl Yetiştirilir. Koç Burcu Çocuğuna Nasıl Yaklaşılmalı, Nasıl Davranmalı. (21 Mart – 20 Nisan)

En çok sevdiği söz: "BEN"
İyi olduğu konular: Cesur, enerjik, maceracı, sevgi dolu
Zor alanlar: İstekleri bitmez, çabuk parlar, sabırsızdır

Koç çocuğu, varlığını her zaman size hissettirir. Etraftaki sessizliği bozması veya sizi kızdıracak bir şey yapması an meselesidir. Eğer onu ihmal ederseniz, ağlayıp size kendini hatırlatacağından emin olabilirsiniz.

Aktif Koç burcu çocuğunun her zaman bir şeylerle meşgul olması gerekir. O etraftayken kendinize zaman ayırmak pek de kolay olmayabilir. Ancak bütün bu yaptıklarını, sizi öpücüklere boğarak ve sevgi gösterileri yaparak unutturmasını da iyi bilir.

Bu burçta doğan çocukların erken yaşta disiplini öğrenmesi gerekir. Onların bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerini ve azimli karakterini baştan yönlendirebilmek için tutarlı kurallara ihtiyacınız vardır. İnanın bu disiplin onların karmaşık dünyasını rahatlatacaktır.

Bu gözü kara çocuk kazalara açıktır. Gözünüz devamlı onun üzerinde olmalı; çünkü hareketli oyunların sonu ağlamakla bitebilir. Doğumundan itibaren sizi peşinden koşturacak bu çocukla hayatınızın hiçbir zaman sıkıcı olmayacağına emin olabilirsiniz.

Koç Burcu Çocuklarının Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Koç burcu çocuğu doğuştan lider özelliklere sahip bir çocuktur. İnsanları yönetmek, yönlendirmek ve organize etmek onun yaşamdaki görevidir. Çocuğunuz koç burcu özelliklerini net olarak taşıyorsa onun liderlik özelliklerini geliştirmesinde ve verimli bir şekilde kullanmasında destek olmalısınız. Aksi taktirde hırçın, kırıcı ve sert bir yapıya sahip olacaktır.

Koç çocuğu Mars etkisinden dolayı yoğun bir enerjiye sahip olacaktır. Enerjisini sportif faaliyetlerle atmasını öğretebilirsiniz. Enerjisini deşarj edemediğinde hırçınlaşacaktır. Arkadaş seçiminde seçici olması gerektiğini, onları yönlendirirken veya organize ederken adil ve kırıcı olmaması gerektiğini, arkadaşlarını kendi yeteneklerini destekleyen insanlardan seçmesi gerektiğini öğretmelisiniz. Koç burcu çocuğu yeteneklerini geliştirebildiği ve yaşama aktarabildiği ölçüde mutlu olacaktır. Doğum haritasını inceleyerek onun yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışın.

* Diğer çocuklarla kıyaslamayın
* Onun sizden farklı özelliklere sahip olduğunu unutmayın
* Oyun ve kitaplarını liderlik-organizasyon yeteneğini geliştirici-pekiştirici özelliklerde olmasına dikkat edin
* Televizyon ve internette saldırgan nitelikte filmler izlemesinin uygun olmadığını anlatın
* Onu yeteneklerine uygun mesleklere yöneltin

Bu konuda aşağıdaki makaleleri mutlaka inceleyin ve yeteneklerine uygun şekilde yaşamdaki yerini almasını, kendisine düşen rolleri en iyi şekilde üstlenmesini sağlayın. Unutmayın çocuklar bizlere verilen emanetlerdir. Onları yaşama hazırlamak anne ve babaların görevleridir.

Doğum haritasına göre meslek seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yeteneklerin Belirlenmesi


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Koç Burcu Çocuğu” sayfasına dön