türkçe horoskop yorumu
-
- SelçukÖzcan
- *SiyahAkrep*
- SİYAH_AKREP
- *SiyahAkrep*
akkrep harikasın bu site gerçekten çok güzel. benimkinede bakar mısın? ben baktım ama yinede senden dinlemek isterim kısaca:) 27/09/1983 saat :21,00 doğum yerim: ankara.
"Metafizik açıdan dış dünyanla iç dünyan uyum içinde olduğu zaman, evren de rüzgarını senin kanatlarının altına üfler, sana yeni yeni hazineler yollar."
- SelçukÖzcan
- *SiyahAkrep*
http://www.akreportalnet.com/portal/ucr ... -vt60.html Burda sanırım son sayfalarda verilen linklerden birinde duygu burcu veriliyordu.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
maziadam burcu terezi, yükseleni terezi, ay burcu yani duygu burcu koç...
Ay tepkiyi, bilinçaltinda var olan kader hissini ve bireyin kendi içsel kisiligini temsil eder.
Ay Koç Burcunda
Bagimsiz, serbest ve cesaretlidir. Ayni zamanda kendine güvenli ve enerjiktir de. Hirsli ve coskulu olmasi diger özellikleridir.
Zayifliklari: sinirli, baskin, kavgaci ve fevridir. Sürekli is degistirir.
Ay tepkiyi, bilinçaltinda var olan kader hissini ve bireyin kendi içsel kisiligini temsil eder.
Ay Koç Burcunda
Bagimsiz, serbest ve cesaretlidir. Ayni zamanda kendine güvenli ve enerjiktir de. Hirsli ve coskulu olmasi diger özellikleridir.
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
scorpio, burcu akrep, yükseleni aslan, ayburcu duygu burcu yengeç.
Günes Akrep Burcunda
Fiziksel enerjisi, güçlü tutkulari ve cesareti vardir. Kendini gelistirmek onun için önemlidir. Güçlü cinsel güçleri vardir.
Zayifliklari: süpheci, cüretkar, asirici ve kinci yapisi vardir. Siddete egilimlidir.
Akrep Burcu Yükseleni Aslann
Günes IV. Evde
Ailesinden, özellikle de annesinden çok etkilenir. Gururlu ve kendine güvenlidir. Geleceginden ümitlidir ve hirslidir.
Ay Yengeç Burcunda
Sosyal ve sevilen bir kisidir. Çevrecidir. Evini, aliskanliklarini, rahatini ve kendi küçük dünyasini çok sever. Büyük aileleri olur.
Zayifliklari: ailesine fazla düskündür, üsengeçtir, degisikligi sevmez. Kolayca etki altinda kalir ve asiri hassasdir. Aile problemleri yasayabilir.
Günes Akrep Burcunda
Fiziksel enerjisi, güçlü tutkulari ve cesareti vardir. Kendini gelistirmek onun için önemlidir. Güçlü cinsel güçleri vardir.
Zayifliklari: süpheci, cüretkar, asirici ve kinci yapisi vardir. Siddete egilimlidir.
Akrep Burcu Yükseleni Aslann
Günes IV. Evde
Ailesinden, özellikle de annesinden çok etkilenir. Gururlu ve kendine güvenlidir. Geleceginden ümitlidir ve hirslidir.
Ay Yengeç Burcunda
Sosyal ve sevilen bir kisidir. Çevrecidir. Evini, aliskanliklarini, rahatini ve kendi küçük dünyasini çok sever. Büyük aileleri olur.
Zayifliklari: ailesine fazla düskündür, üsengeçtir, degisikligi sevmez. Kolayca etki altinda kalir ve asiri hassasdir. Aile problemleri yasayabilir.
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
siyah akrep, burcu terazi, yükseleni ikizler, ay burcu duycu burcu ikizler.
Günes Terazi Burcunda
Bir grubun üyesi olmaya adeta ihtiyaç duyar. Insan arasina karismayi sever ve ortakliklar arar. Adaleti sever ve saygi duyar. Toplum kurallarini destekler. Ölçülüdür ve kolayca kaynasir.
Zayifliklari: yeteri kadar düsünmez ve ciddiyetsizdir. Aska gelince özentidir. Grup baskisindan kolay etkilenir.
Terazi Burcu Yükseleni Ikizler
Ay Ikizler Burcunda
Keskin bir zekasi vardir. Edebiyati çok sever ve her türlü gruba kolayca adapte olur. Çalistigi isler, toplum, edebiyat ve seyahat ile iliskilidir.
Zayifliklari: kararsizlik, sik karar degistirme zayif özelliklerindendir.
Günes Terazi Burcunda
Bir grubun üyesi olmaya adeta ihtiyaç duyar. Insan arasina karismayi sever ve ortakliklar arar. Adaleti sever ve saygi duyar. Toplum kurallarini destekler. Ölçülüdür ve kolayca kaynasir.
Zayifliklari: yeteri kadar düsünmez ve ciddiyetsizdir. Aska gelince özentidir. Grup baskisindan kolay etkilenir.
Terazi Burcu Yükseleni Ikizler
Ay Ikizler Burcunda
Keskin bir zekasi vardir. Edebiyati çok sever ve her türlü gruba kolayca adapte olur. Çalistigi isler, toplum, edebiyat ve seyahat ile iliskilidir.
Zayifliklari: kararsizlik, sik karar degistirme zayif özelliklerindendir.
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Şu herife bakın hele terazi-terazi bi de altında Koç'u almış(: Neler olur neler??heaven yazdı:maziadam burcu terezi, yükseleni terezi, ay burcu yani duygu burcu koç...
Ay Koç Burcunda
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
-