Türkçe Horoskop Programı (Gökkubbe)
Türkçe horoskop programı, gökkubbe programı, Türkçe doğum haritası çıkarma programı, horoskop programı, doğum haritası
- Yönetici
- Portal Yöneticisi
- Teşekkür etti: 0
Evet demo halinde zaten nette bulunan genel bilgiler yer alıyor. Ayrıntılara izin vermiyor. Eski versiyona göre programı biraz daha genişletmişler.
Sorunsuz çalışan bir kaç kullanımlık sürüm istedim, siteyle ilgilenenler var mı bilmiyorum. Eğer böyle bir sürüm hazırlama zahmetine girip te gönderirlerse burada paylaşırım.
Olmazsa Firmayla telefonla irtibata geçmeye çalışırım. Veya firmaya yakın olan arkadaşlar varsa gidip durumu aktarabilirler.
Uzay Çağı Bulvarı. 78.Sokak No: 6 / Z-4 Yenimahalle-Ostim / ANKARA
O da olmazsa site üzerinden Sanal Posla program satışı yapılıyor. Bir sürüm alıp denerim.
Sorunsuz çalışan bir kaç kullanımlık sürüm istedim, siteyle ilgilenenler var mı bilmiyorum. Eğer böyle bir sürüm hazırlama zahmetine girip te gönderirlerse burada paylaşırım.
Olmazsa Firmayla telefonla irtibata geçmeye çalışırım. Veya firmaya yakın olan arkadaşlar varsa gidip durumu aktarabilirler.
Uzay Çağı Bulvarı. 78.Sokak No: 6 / Z-4 Yenimahalle-Ostim / ANKARA
O da olmazsa site üzerinden Sanal Posla program satışı yapılıyor. Bir sürüm alıp denerim.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
-
Re: Türkçe Horoskop Programı (Gökkubbe)
arkadaşlar program kendi sayfasında bile yok olan varsa atabilirmi bana
-
Re: Türkçe Horoskop Programı (Gökkubbe)
gökkube programını yükledim fakat kayıt gerekiyo yardımcı olabilecek kimse varmı şimdiden teşekkürler....
-