Arkadaşlar , rica etsem acaba bana da yardımcı olabilir misiniz ? Sehvetin yardım konusuna dahi baktım ama hiç birşey anlamadım..
YardımLarınız için şimdiden teşekkürler ...
[center] Sonsuzluğu düşünmediğim her an düşündüğüm tek bir Düşünce vardı o düşüncede Seni Düşünmekti..[/center]
Hissetmediğin Hisleri Hissettiğinde Hissettiğin His AşkTır .. Bu His için nelerimi Vermezdim ..
Sevgili basak_heygirls, vereceğim adresten sırayla bakman gerekenler: 3. EV ve ait olduğu İkizler burcu; Akrep burcu ve yükselen burcun Aslan. Diğerleri pek önemsiz sende.
Arkadaşlar merhaba benim haritamı buraya ekliyorum. Biliyorum harita yorumu çok uzun bilgiler içerebilir. Benimse merak ettiğim sadece önümüzdeki dönemde iş konusunda daha başarılı ve daha iyi para kazanabildiğim duruma gelecekmiyim? Bir de aşk ilişkim nasıl olacak? Lütfen yardımcı olup haritamı incelerseniz çok sevinir ve minnettar kalırım. Herkese mutlu ve istekleri doğrultusunda bir hayat diliyorum.
bu kadar kişinin arasında şansım olurmu bilemiyorum gerçek şuki bunu çok isterdim biraz yorum yaparsanız çok mutlu olacagım.haritamı eklemeyi bile beceremiyorum.19 temmuz 1982 sivas gemerek 10_11 arası.yorumlayan arkadaşım allah ne istiyosan versin mutlu ol.sevgiler