Ücretsiz Doğum Haritası
ücretsiz doğum haritası yorumu, ücretsiz doğum haritası analizi, ücretsiz doğum haritası nasıl çıkarılır
- Akrep_Sibel
- *GriAkrep*
www.yorumcu.com da da bir horoskop eskiden ücretsiz demo horoskop veriyorlardı kaldırmışlar sanırım onu. Bende burdan başka bir yerde bulamadım.
"Ve Bir Gün Gecenin İçinden Acı Bir Çığlıkla Çıka Geldik. Dünya Bizi Bekliyordu. İki Kıskacımın Arasında Diz Çöktü ve Ayaklarıma Kapandı"
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
MoonScorpion
HOROSKOP
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Akrep_Sibel
- *GriAkrep*
Zamanla hersey netlik kazan1r Merve. kend1n1 tan1d1kca daha guclu ve guven dolu olacaks1n. Biz akrepler için oncelikle bize tam olarak uymayan toplum d1s1l1 olusumuzu ve bireyselcilige onem verisimizin nedenlerini anlamak ve gercekte anormal olarak tabir edilen bir cok durumumuzun ne kadar normal oldugunu anlayabilmektir.merve yazdı:of ya doğum haritamı çıkaranlara ve hakkında yorum yapanlara çok tşk ederim kendimi az da olsa tanıyabildim ama hala net değilim
"Ve Bir Gün Gecenin İçinden Acı Bir Çığlıkla Çıka Geldik. Dünya Bizi Bekliyordu. İki Kıskacımın Arasında Diz Çöktü ve Ayaklarıma Kapandı"
Görevimiz Jasmine. Yeni yeni biz burda ücretsiz Horoskop hizmeti vermeye başladıktan sonra tekrar yayınlamaya başlayanlar oldu ama horoskopla ilgili kişisel ve ayrıntılı yorumu gene ücretli yapıyorlar. Orasını haritaya ve portaldaki diğer horoskopla ilgili resimlere bakarak herkeste yapabilir bence. Fazla ayrıntı geleceğimizi bir haritaya bağlamak gibi olacaktır. Maksat haritada bizleri hangi burçların etkilediğini görelim yeterli.
"Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir"
Akrep Krallığı
Akrep Krallığı
http://www.astrozoom.com/
yukarıdaki linktende ücretsiz horoskop çıkartalibilirsiniz. fakat yorumu yapan birini bulmanız lazım. en azından türkçe.
yukarıdaki linktende ücretsiz horoskop çıkartalibilirsiniz. fakat yorumu yapan birini bulmanız lazım. en azından türkçe.
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
bunu yorumlasın birisi lütfen. en azından şöyle az bir yorum yapsın
http://www.astrozoom.com/turk_harita_ra ... t=Devam+et
Scorp o sitede JPG veya başka bir resim olarak vermiyo Java tabanlı olduğu için resim olarak koyamazsın. Yukarıdakini Link olarak düzelttim. Resim linki yerine Klewyedeki "Print Screen" tuşunu kullanın. Photoshop gibi bir resim programı ile onu 640*480 boyutuna getirip "eklenti ekle"den koyabilirsiniz
Edıt AkrepKral
http://www.astrozoom.com/turk_harita_ra ... t=Devam+et
Scorp o sitede JPG veya başka bir resim olarak vermiyo Java tabanlı olduğu için resim olarak koyamazsın. Yukarıdakini Link olarak düzelttim. Resim linki yerine Klewyedeki "Print Screen" tuşunu kullanın. Photoshop gibi bir resim programı ile onu 640*480 boyutuna getirip "eklenti ekle"den koyabilirsiniz
Edıt AkrepKral
-