Hangi burca aşıksınız?
Bu tepkin neden anlamıyorum ama yine de yorumumu yapayım bari. Bir Akrebi bir Akrebin anlaması çok normal, çünkü bu her burç için geçerli. Akreplerin içinde bir gizem ordusu dolu ve saklandıkça herşey çok cazip geliyor. Bu arada neden hiçbir Akrep ben şu burçtan olan insanı çok iyi anladım veya şu burç insanı beni anlamıştı gibi bişey yazmamış? Samimi bir şekilde merak ediyorum. Umarım bu konuda da gizemliliğinizi korumazsınız :mrgreen:bir akrebi akrepte anlamıyor ama anlama şansı en yüksek olan yine de akreptir heralde..İnşallah burda yoktur bu burçlardan ama:yengeç ve balık ıyğğğ...yani ne erkeği ne bayanı..
Unutmayalım ki su grubunu su en iyi anlar, çünkü hislerimiz ve duygu yoğunlumuz hayattaki bazı noktalarda ki öncümüzdür. Bu konuda yarışa giremeyiz ...
En son SuPerisi tarafından Pzt 20 Ağu, 15:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
" LİDER, beyinde devrim yapan ve herkesi peşinden sürükleyen fikir ve ruhlar rüzgarıdır ... " Osman PAMUKOĞLU
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
- cookieemonsterrr
Re:
Onurcan yazdı:Her koşulda yay kadını
her koşulda yay kadını tam bir felakettir,onu görünce kaçmak gerekir,yaylardan nefret ediyorum..
Mitolojide Morgan büyük fikirleri gerçekleştirmemi sağlayan ejder ruhunun prensesidir.Doğduğum zaman bu peri kulağıma şunları fısıldadı:
-Güçlü bir kişiliğiniz olacak
-Ahlaki değerler çok bağlı olacaksınız
-Hayatınız çok iniş çıkışı olacak
-Çok alçakgönüllü olacaksınız.
-Arkadaşlarııza hep yol göstereceksiniz
-Güçlü bir kişiliğiniz olacak
-Ahlaki değerler çok bağlı olacaksınız
-Hayatınız çok iniş çıkışı olacak
-Çok alçakgönüllü olacaksınız.
-Arkadaşlarııza hep yol göstereceksiniz
- AsrIn YakIşIkLIsI
Re: Hangi burca aşıksınız?
Aslan burcu bir bayan sa eğer,ve bir akrep erkeğine deliler gibi aşıksaasla onun gururunu kırmayın 

Sahip oLaßiLeceğimiz şey ßudur.. Sahip oLamayacağımız şey ßudur..
Hayat ve ölüm,dil'in gücündedir ~
Hayat ve ölüm,dil'in gücündedir ~
-