Burçlara Yağlı Yaklaşım
- dark_venus
- *SiyahAkrep*
BASAK
Merhametlim benim. Karıncayı bile incitemeyen, hassas , sevgi dolu, güzel başağım benim. Efendiliğin simgesi, kibar insan. Seni var ya anlatacak kelime bulamıyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsız bir melek mi? Herkesin iyiliğini düşünen, verici , vefakar başak. Senin adın başak değil, barışın , temizliğin simgesi beyaz güvercin olmalıydı. Neyse canım üzülme. Biz biliyoruz ya yeter. Üzülme tamam mi? Beyaz güvercinim benim.
: ) bu kadarı da fazla
Merhametlim benim. Karıncayı bile incitemeyen, hassas , sevgi dolu, güzel başağım benim. Efendiliğin simgesi, kibar insan. Seni var ya anlatacak kelime bulamıyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsız bir melek mi? Herkesin iyiliğini düşünen, verici , vefakar başak. Senin adın başak değil, barışın , temizliğin simgesi beyaz güvercin olmalıydı. Neyse canım üzülme. Biz biliyoruz ya yeter. Üzülme tamam mi? Beyaz güvercinim benim.
: ) bu kadarı da fazla
-
- Benzer Konular
- Cevaplar
- Görüntüleme
- Son mesaj
-
-
Yeni mesaj Yay Burcunda Yeniay ve Burçlara Etkileri
gönderen Akrep » Sal 26 Kas, 12:20 » forum Aylık ve Yıllık Burç Yorumları - 0 Cevaplar
- 2622 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen Akrep
Sal 26 Kas, 12:20
-
-
-
Yeni mesaj Güneş Akrep Burcunda Burçlara Etkileri
gönderen Akrep » Çrş 23 Eki, 15:55 » forum Aylık ve Yıllık Burç Yorumları - 0 Cevaplar
- 6636 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen Akrep
Çrş 23 Eki, 15:55
-
-
-
Yeni mesaj Boğa Burcunda Dolunay ve Burçlara Etkileri
gönderen Akrep » Çrş 13 Kas, 17:50 » forum Aylık ve Yıllık Burç Yorumları - 0 Cevaplar
- 3190 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen Akrep
Çrş 13 Kas, 17:50
-
-
-
Yeni mesaj Burçlara Göre Sigara Nasıl Bırakılır
gönderen Akrep » Cum 09 Haz, 23:49 » forum Tüm Burçlar ve İlgili Genel Konular - 0 Cevaplar
- 1504 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen Akrep
Cum 09 Haz, 23:49
-
-
-
Yeni mesaj Yeniay Başak Burcunda Burçlara Etkileri
gönderen Akrep » Sal 27 Ağu, 11:09 » forum Aylık ve Yıllık Burç Yorumları - 2 Cevaplar
- 3404 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen güzin
Sal 27 Ağu, 17:42
-