Başak - Oğlak Uyumu

başak burcu oğlak burcu uyumu, başak oğlak uyumu nasıldır? başak ve oğlak mutlu olabilir mi? başak oğlak uyumu, başak oğlak uyumlu mu, başak oğlak aşk uyumu, başak oğlak ilişki uyumu, başak oğlak ilişkisi, başak oğlak cinsel uyumu

başak burcunun uyum tablosu, başak burcu uyum tablosu, başak burcu en uyumlu burç, başak burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır? başak burcu uyumu, başak burcu aşk uyumu, başak burcu cinsellik uyumu, başak burcu evlilik uyumu, başak burcu hangi burçla anlaşır
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 4681
Yaş: 47
Kayıt: Sal 22 Şub, 11:33

Başak - Oğlak Uyumu

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici » Pzr 15 Oca, 20:48

Resim

Başak - Oğlak Uyumu

Başak Oğlak Uyumu - Başak burcu ile Oğlak burcu anlaşabilir mi?

Sevgili Başak, Oğlak burcu sizin için harika bir sevgili olacaktır. Oğlak insanı da sizin gibi toprak elementi olduğu için değer yargılarınız ve kariyer hedefleriniz birbirine benzemektedir. Oğlak burcu sizin 10. evinizin yani kariyer evinizin yöneticisidir. O en tepeye tırmanmak için şartlanmıştır, Oğlak burcunun kendi mesleğinde en tepede olmaması nadir rastlanan bir olaydır. Başak burcu olarak sizde çok çalışkansınız, her günün sonunda üretkenliğinizi gözden geçirirsiniz.

Başak evrenin eleştiricisidir ve hiç bir detay gözünden kaçmaz. Başak insanı en çok kendini eleştirir. Oğlak burcu ile olan ilişkinizde işinizin özel hayatınıza baskın çıkmasına izin vermemelisiniz. İkinizde görev duygusu ile dolusunuz, bu arada eğlenceyi unutabilirsiniz.

Para konusunda ve bir çok konuda aynı görüşlere sahipsiniz. İkinizde toplumda sayılmak ve itibar görmek istersiniz. Başarılı, ilginç insanlarla görüşmek, onlarla aynı ortamda bulunmak hoşunuza gider. Bu özellikle Oğlak burcunda daha baskındır, önemli insanlarla görüşerek onların çevresine girmek ister.

Birbirinizi yarı yolda bırakmazsınız, aslında hiç kimseyi yarı yolda bırakmazsınız! Sorumsuz insanlar sizleri çıldırtır. Zaten meşgulsünüzdür, bir de sözünü tutmayan insanlarla uğraşmak canınızı sıkar. İkinizde sözüne güvenilir, sorumluluk sahibi, sağlam, pratik ve sağduyulu insanlarsınız.

Oğlak burcu Satürn tarafından yönetilir ve dıştan bakıldığı zaman duygusal değildir. Siz Merkür tarafından yönetildiğiniz için onun kabuğunun içini görebilir ve duygularını okuyabilirsiniz. Başak insanının keskin gözleri, insanların gurur, utangaçlık ya da güvensizlik gibi özelliklerini aşarak gerçek duygularını okur. Oğlak burcu sizin anlayış ve sevecenliğinizle çok mutlu olacaktır.

İlişkiniz zengin ve olgun olacaktır. Karşılıklı sevgiye, ilgiye dayanacaktır. İkinizin de gelecek beklentileriniz aynıdır. İki toprak elementi birbirinizin içindeki gizli hazineleri ortaya çıkaracaksınız. Heyecan duyduğunuz amaç ve hedeflere sahip olduğunuzdan tüm ciddiyetinize rağmen ilişkiniz sıkıcı olmayacaktır.

Oğlak insanına güvendiğiniz için yatakta duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Başka kimse ile olmadığınız kadar rahat olabilirsiniz. İkinizde birbirinizi yeterince tanımadan fiziksel ilişkiye girmezsiniz. Özenle ve yavaş gelişen yakınlık ile aranızda kuvvetli bir bağ oluşur. Toprak elementleri iyice aşık olduktan sonra erotik yönlerini gösterirler. Acele etmemeli olayları akışına bırakmalısınız. Bir kere bağlandıktan sonra artık eski hayatınıza dönmek istemeyeceksiniz. Gözünüz kimseyi görmeyecektir. Toprak elementlerinin bağlılıkları hayat boyu sürer, çok sadıktırlar, kolay kolay eşlerinden ayrılmazlar.

Bırakın başkaları ikinizin de evlenme konusunda yavaş ve zor karar vermenizi eleştirsinler. Siz 50. evlilik yıldönümünüzde Oğlak eşinizle onlara gülebilirsiniz.


"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Başak Burcu Uyumu” sayfasına dön