Başak - Akrep Uyumu
başak burcu akrep burcu uyumu, başak akrep uyumu nasıldır? başak ve akrep mutlu olabilir mi? başak akrep uyumu, başak akrep uyumlu mu, başak akrep aşk uyumu, başak akrep ilişki uyumu, başak akrep ilişkisi, başak akrep cinsel uyumu
Basak-Akrep birlikteligine bende inanmiyorum,bir Akrep erkegi Basak kadinina tahammül edemez bence.Basak kadinina susan,kumanda gibi yönetilmek istenen,altdan alan saf bir erkek lazim bence.Cünkü Basagin durmadan kendini ispat etme cabasi var hal ve tavrinda buda cogu zaman karisindaki partnerini ezmesine neden olabilir,buna tahammül eden erkek cok ama Akrep Erkegi o erkek cinsinden degil.
- dark_venus
- *SiyahAkrep*
Yorumlara bakma ve nasıl yaşamak istiyosan öyle yaşa ve yaşat
Kalıp kurma kafanda akrepstyle...
O seni sen onu anlamak istedikten sonra ve çaba gösterdikten sonra
neden olmasın...
Kalıp kurma kafanda akrepstyle...
O seni sen onu anlamak istedikten sonra ve çaba gösterdikten sonra
neden olmasın...
Bu bilgiyi aramakla bulamazsın.
Ama ne var ki bulanlar, yalnızca aramış olanlardır
Mucizeler olmaktadır.Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgilerimize aykırı olarak...
Mucizeler olmaktadır.Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgilerimize aykırı olarak...
Evet dediğin gibi Akrep erkeği karşısında bir Başak kızı kumanda etmek istiyor. Ama böyle bir olayda kim kazanır sence? Son olarak cinsel ve ruhsal gücünü gösterdikten sonra kuyruksuz bir akrep olup çıkıyor Başak..Sen olan ve senden aşağıya kalmayan, senden üste çıkmayan...Nerden mi biliyorum.. Uygulamalı astroloji deneyimi yaşıyorum o yüzden (:Löwe yazdı:Basak-Akrep birlikteligine bende inanmiyorum,bir Akrep erkegi Basak kadinina tahammül edemez bence.Basak kadinina susan,kumanda gibi yönetilmek istenen,altdan alan saf bir erkek lazim bence.Cünkü Basagin durmadan kendini ispat etme cabasi var hal ve tavrinda buda cogu zaman karisindaki partnerini ezmesine neden olabilir,buna tahammül eden erkek cok ama Akrep Erkegi o erkek cinsinden degil.
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
- dark_venus
- *SiyahAkrep*
Güzel bak bunu beğendim (:yalnızefe yazdı: Son olarak cinsel ve ruhsal gücünü gösterdikten sonra kuyruksuz bir akrep olup çıkıyor Başak..Sen olan ve senden aşağıya kalmayan, senden üste çıkmayan...
Doğru tanım...İlk başta kontrol etmek istese de daha sonra böyle birşeye dönüşüyor Başak..
Ne geride ne önde.... TAM yanında oluyor ve üstün olduğunu ispat eden Akrepe sonsuz saygısını esirgemiyor.
Evet doğrudur Başak kızı kendinden aşağı gördüğü erkeği ezer...
Hiç şansı yok.. Ama söz konusu bir Akrepse onu ezemeyeceğini biliyor ve ezmeye çalışmak yerine kendini ona bırakıyor.
Ama kendini de ezdirmeden...
Ezmemek ve ezilmemek bu sınırı iyi korur Başak..
- dark_venus
- *SiyahAkrep*
Löwe yazdı:Basak-Akrep birlikteligine bende inanmiyorum,bir Akrep erkegi Basak kadinina tahammül edemez bence.Basak kadinina susan,kumanda gibi yönetilmek istenen,altdan alan saf bir erkek lazim bence.Cünkü Basagin durmadan kendini ispat etme cabasi var hal ve tavrinda buda cogu zaman karisindaki partnerini ezmesine neden olabilir,buna tahammül eden erkek cok ama Akrep Erkegi o erkek cinsinden degil.
Ne oluyor biliyormusun Löwe...
Başak kendini Akrep karşısında ispata gerek duymuyor...
Çünkü içten içe biliyor ki; bu adam ben kendimi nasıl gösterirsem göstereyim beni kendi yöntemleriyle tanıyacak.Bırakıyor ruhunun derinlerini kurcalasın...
Kendini ispat etmeye çalışmayan bir Başak nasıldır biliyormusun?
Huzurlu,mutlu,güvenli,aşkın tadını çıkarabilen bir Başaktır..
Başakların en büyük problemi yanlış anlaşılmak,bazen anlaşılamamak ve sürekli hakkındaki düşünceleri değiştirmeye çalışmak.Bu olmayınca yani;kendini ispat etmeye gerek olmayınca Başak "rahatlıyor".Çünkü Başak bu ispat işleriyle öylesine uğraşır ki her zaman huzursuzdur.Hep mükemmel olma çabası onu huzursuz eder.Ama Akrep karşısında mükemmel olmaya çalışmayan bir Başak vardır..
Kendini teslim eder,bırakır keşfedilsin keşfetsin.
Akreple ruhunu ve kendinin dahi farkında olmadığı tutkusunu keşfeder Başak.Öğrenir,öğretir.Böylece saçmasapan ispatlarına gerek duymaz.
Huzur vermeye başlar..İlk başta biraz saçmalar çünkü duyguları açığa çıkar ve bunu kendine yediremez.Duygularının olmadığına ya da çok sıkı kontrolunde olduğuna inandığından bocalar.Kontrol arzusu bu yüzden gelişir ama daha sonra bunun boş olduğunu düşünmeye başlar..
Diğer Başaklar benim gibi düşünüyormu bilemem?
Portalda başka bir Bayan Başak malesef olmadığından ben anlatıyorum (:
ben ezebildiğim bir erkeğe aşık olamam. gücünü hissedip, güven duymalıyım. yanında yine kendime sığındığım bir erkeğin 6 yaşında bir çocuktan farkı yoktur benim gözümde. an olur kollarında yaşarım huzuru, an olur saçlarını okşarım erkek olduğunu unutmadan ; an olur şiddetle savunurum doğru bildiğimi, an olur kabullenirim bilgimin yetersiz olduğu fikrini... ben ancak böyle bir erkeğe aşık olabilirim. kim demişse başaklar ezebilecekleri, hükmedebilecekleri erkekleri seçerler diye, yanlış söylemiş ya da ben bir başak değilim : )
-