Balık - Oğlak Uyumu

balık burcu oğlak burcu uyumu, balık oğlak uyumu nasıldır? balık ve oğlak mutlu olabilir mi? balık oğlak uyumu, balık oğlak uyumlu mu, balık oğlak aşk uyumu, balık oğlak ilişki uyumu, balık oğlak ilişkisi, balık oğlak cinsel uyumu

balık burcunun uyum tablosu, balık burcu uyum tablosu, balık burcu en uyumlu burç, balık burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır? balık burcu uyumu, balık burcu aşk uyumu, balık burcu cinsellik uyumu, balık burcu evlilik uyumu, balık burcu hangi burçla anlaşır
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 4681
Yaş: 47
Kayıt: Sal 22 Şub, 11:33

Balık - Oğlak Uyumu

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici » Pzr 15 Oca, 20:38

Resim

Balık - Oğlak Uyumu

Balık Oğlak Uyumu - Balık burcu ile Oğlak burcu anlaşabilir mi?

Bu ilişki Oğlak burcunun hırsı ile Balık burcunun hayal gücünün göz alıcı bir karışımı olacaktır. Oğlak sevgiliniz finans ve kariyerle ilgili müthiş tavsiyelerde bulunacak, başarılı olmanız için size destek olacaktır. Oğlak burcunun pratik ve kararlı tutumundan sizde faydalanacaksınız.

Oğlak insanının mizah gücü sayesinde beraberliğiniz eğlenceli olacaktır. İkinizde aile ve ev hayatından zevk alırsınız. Oğlak burcu iyi kazancı ile ikinizi geçindiren taraf olacaktır.

Oğlak burcunun sevdiğinizden emin olmadığınız özelliği ise onun maddesel dünyaya verdiği önemdir. Onun için sosyal statü çok önemlidir, iyi bir çevreye ait olmak ister. Bu yüzden de giyiminin, arabasının, evinin bu çevreye uygun olmasını ister. Balık burcu ise bu tip şeylere önem vermez. Komşuları ile yarışmanın anlamsız olduğunu düşünür. Balık için manevi değerler daha önemlidir. Aranızda ki bu fark, ilginç sahnelere sebep olacaktır.

Oğlak burcunun toprak özelliği ile sizin su özelliğiniz bir arada verimli bir ilişki yaratacaktır. Beraberliğiniz "ilgi" ve "özen" ile özetlenebilir. Yatakta da her şey mükemmel olacaktır. Oğlak bu konuda yavaş ve düşünceli davranır. Sizin yaratıcı stiliniz ve ilişkinize olan derin bağlılığınıza hayran kalacaktır.

Bir keçi ile bir balık mutlu olabilir mi? Kesinlikle evet!


"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"


Kullanıcı avatarı
SuPerisi
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1338
Yaş: 42
Kayıt: Cmt 19 Kas, 21:46

Okunmamış mesaj gönderen SuPerisi » Pzr 15 Oca, 22:52

Bir keçi ile bir balık mutlu olabilir mi?
Kesinlikle hayır!
" LİDER, beyinde devrim yapan ve herkesi peşinden sürükleyen fikir ve ruhlar rüzgarıdır ... " Osman PAMUKOĞLU

.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Balık Burcu Uyumu” sayfasına dön